Amanda Šabić: Zajčica bo imela čvrsto ritko!

Vir: Lea
18. 7. 2012

Simpatična Playboyeva zajčica se je odločila, da se med poletjem spravi v red! Poiskala si je osebnega trenerja – idealen je bil Dejan Bizjak – in mu rekla: "Hočem čvrste mišice in seksi ritko!" In kar si Amanda zaželi, to Amanda dobi ...

Čeprav ima idealno postavo, ki ji jo zavida skoraj vsaka ženska in punca, pa je očitno na sebi našla nekaj pomanjkljivosti in se odločila, da jih takoj odpravi. Poleg tega, da bi rada učvrstila telo, si želi tudi izgubiti nekaj maščobe.

Njen trener Dejan pa nam je zaupal 'bojni plan': "Trening je sestavljen kombinirano s krepilnimi vajami in kardiotreningom, ki ga lahko izvaja v fitnesu ali pa tudi zunaj. Dvakrat tedensko v fitnesu izvajava trening, ki temelji na pridobitvi mišičnega tonusa v kombinaciji z aerobnim treningom, vsaj dvakrat do trikrat tedensko pa potem naredi še kardiotrening, ki na začetku temelji na nizki obremenitvi v aerobnem območju, pozneje pa bo v program vključen tudi anaerobni trening intervalov."

Seveda pa je Amanda spremenila tudi način prehranjevanja. "Zjutraj bo potrebovala dnevno energijo, zato bo zajtrk bogat z ogljikovimi hidrati. Zaužiti bo morala zdrave polnozrnate kosmiče s posnetim mlekom ali jogurtom. Za dopoldansko malico bo zaužila jabolko ali banano, po treningu pa beljakovinski napitek iz sirotke ali lahko posneto skuto. Za kosilo si bo privoščila mesni obrok, ki bo vključeval belo pusto meso (piščanec ali puran), za prilogo pa zelenjavo ali solato. Popoldne in za večerjo pa bo morala zaužiti veliko beljakovin, vitaminov in zelo malo ogljikovih hidratov. V poštev pridejo ribe, kuhana jajca (odštejemo rumenjake), solata, skuta, belo meso, stročnice. Čez dan pa bo morala zaužiti tudi veliko tekočine, najbolj priporočljiva je navadna voda," ji je še 'zagrozil' Dejan.