Ana Bešter: Otroška sobica je zdaj opremljena!

Vir: Lea
19. 10. 2011

Čeprav se je v zadnjem času televizijska voditeljica in terapevtka Ana Bešter malce odmaknila iz medijev, da lahko v miru uživa v svoji nosečnosti, smo jo našli kje drugje kot v otroški trgovini. Pravi, da se ne skriva, le njene vsakodnevne poti so zdaj drugačne.

Izvedeli smo, da se je o nakupu otroške opreme dobro pozanimala, na koncu pa je vso otroško opremo izbrala v trgovini Mothercare v Ljubljani, kjer si je oblačila in opremo za svoje najmlajše izbralo že veliko slavnih slovenskih mamic. Iz trgovine je ni bilo skoraj dve uri, saj je nakupila vse. Iz njenih vreč so ‘kukale’ oblekice, ki so bile izbrane v nevtralni barvi. S seboj je odnesla tudi previjalno podlogo in celoten komplet za posteljico.

Ker ima že sobico poslikano z žirafami, je pazila, da so na posteljnini prav tako natisnjene žirafe. Ana je ljubiteljica živali in očitno želi to svojo ljubezen prenesti tudi na otročka. Poleg vseh pripomočkov za kopanje in hranjenje pa je na koncu iz trgovine pripeljala še lep rdeč voziček. Ker je imela toliko opreme, da jo je komaj spravila v avto, so ji pri tem pomagale tudi prijazne prodajalke, v avto pa je opremo skrbno zlagal njen mož Rok. Ana nam je zaupala še, da ima zdaj za dojenčka že skoraj vse pripravljeno. Sicer ima mali še slaba dva meseca časa, da prijoka na svet, vendar se Ana včasih pošali, da želi biti pripravljena, če se bo dojenčku mudilo in se bo odločil priti prej.

Priporočamo