Ana Jeler (Big Brother): "Življenje je treba uživati"

Ana Jeler (Big Brother): "Življenje je treba uživati" (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
2. 6. 2015

Ena od tekmovalk letošnjega resničnostnega šova Big Brother, ki je hišo po nekaj tednih prostovoljno zapustila, je tudi 20-letna Ana Jeler iz majhne vasi Rašica v okolici Ljubljane Zaradi študija turizma se je kaj hitro odselila na slovensko obalo, natančneje v Piran, ki ji je v teh letih prirasel k srcu.

Ano smo obiskali v najemniškem stanovanju v Piranu, ki ga deli še z dvema sostanovalkama, in razkrila nam je kar nekaj zanimivosti iz svojega življenja. Najprej smo izvedeli, da je še samska ter da ji njen idealni moški še ni stopil na pot. Tako nam je za začetek v smehu razkrila, kakšen naj bi bil njen bodoči sanjski fant.

"Ne vem, ali moj idealni moški sploh obstaja. Je pa res, da mora imeti veliko energije, biti mora zabaven, humorist, avanturist, vsega po malem." Smeh in uživanje življenja na polno sta nekakšen prav zanimiv Anin zaščitni znak. "Če si to prevedem po svoje, bi rekla, da mogoče želim v življenju izkusiti čim več stvari. Ker vem, da čas hitro beži, izkoristim vsak trenutek, ko sem z družino ali s prijatelji. Imam pa tudi načrte, ki jih želim uresničiti, in v preostalem času se želim imeti čim najboljše," nam razkrije Ana in pove, da ji je iskreno prijateljstvo temeljnega pomena pri ohranjanju lepih človeških odnosov.

"Zame pomeni iskreno prijateljstvo to, da imaš nekoga ob sebi, ko ga potrebuješ, da ti pomaga z nasveti ter da se zna s tabo pošaliti na svoj ali na tvoj račun, da skupaj nagajata in delata neumnosti. Je pa res, da ljudje s svojimi načrti do 24. leta zamenjajo največ prijateljev, vendar če imaš res prave prijatelje, mislim, da ta stik lahko ohraniš vse življenje." Simpatična tekmovalka šova Big Brother je le težko na enem mestu, zato nam razkrije: "Svoj čas, ko sem sama, rada preživljam ob gledanju serij, kuhanju ter seveda rada lenarim ali po domače mešam zrak in posedam na kavču. Včasih pa se odpravim tudi na sprehod ali kolesarjenje, da se sprostim in dam negativno energijo iz sebe."

Kot zanimivost za konec dodajmo, da Jelerjeva za poletne dni ne načrtuje posebnega oddiha. "Vse poletje bom delala, ker je na slovenski obali največja sezona poleti. Na daljši dopust se verjetno ne bom odpravila, saj me septembra čaka študijska izmenjava in odhajam za pol leta na Nizozemsko." 

Hitro sama svoj šef

Ana se je kaj hitro, že pri 18 letih, odselila z doma, saj je želela okusiti, kako se bo sama znašla v stanovanju, kjer je treba gledati na vse ter redno skrbeti za gospodinjstvo in vse povezano s tem. "Odselila sem se na svoje, da se čim prej osamosvojim ter sama odločam, kako bom zapravila denar in ob tem redno skrbim za vsa gospodinjska opravila. Rada imam svobodo, da delam, kar želim in kadar to želim. Predvsem pa sem želela videti, kako se bom sama znašla v mestu, ki ga ne poznam, in kako se bom izkazala kot sama svoj šef. Za zdaj mi to odlično uspeva."

Napisal Alojz Petrovčič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri