Ana Colja je možu razkazala Slovenijo

Vir: Lea
27. 9. 2013

Ena najuspešnejših slovenskih modelov Ana Colja je svojemu možu Brandonu Whiteju razkazala lepote slovenskih znamenitosti.

Lepotica Ana Colja, ki že nekaj let živi in uspešno dela v Los Angelesu, kjer si je ustvarila lepo kariero in se popolnoma ustalila, bo zdaj očitno tam čisto zares ostala za vedno.

Pred kratkim je namreč presenetila z novico, da je večno zvestobo obljubila svojemu ameriškemu izbrancu Brandonu Whitu, s katerim sta bila par že dolgo pred skrivno poroko. Ana se je kmalu po poroki vrnila na kratek oddih v Slovenijo, kamor je najprej prišla s svojo prijateljico, nato pa je teden dni pozneje v Ljub­ljano priletel še njen mož Brandon.

Slovenija ga je očarala

Ana, ki je znana po svoji divji avanturistični naravi, saj med drugim obožuje divje vožnje z motorji, je seveda svojemu izbrancu želela pokazati vso lepoto, ki jo premore Slovenija.

"V enem tednu sem mu poskušala pokazati vse, kar se je dalo. Bila sva skoraj povsod in ker sva oba navdušena nad naravo in nad planinarjenjem, sem ga seveda popeljala tudi na nekaj znanih slovenskih vrhov, pa v dolino reke Soče, Bovec in še bi lahko naštevala.

Brandonovo navdušenje nad našimi naravnimi lepotami je bilo seveda pričakovano, ker ga tako dobro poznam, da sem vedela, da bo navdušen. In takoj mi je rekel, da morava večkrat priti v Slovenijo, saj želi videti še več," je povedala Ana, ki je z Brandonom sicer že odletela nazaj v Ameriko.

Še pred tem pa je za vse slovenske prijatelje in družinske člane pripravila veliko poročno zabavo, da so lahko skupaj proslavili njen najsrečnejši dan, ko sta z izbrancem postala mož in žena.

Priporočamo