Ana Colja: V Sloveniji se spustim na zemljo

Vir: Story
24. 8. 2009

Svetovno uspešna manekenka Ana Colja, ki je v svoji sedemletni karieri delala že za Vouge, Marie Claire in Elle, je te dni na zasluženem dopustu v Sloveniji.

Ana že od začetka svoje manekenske kariere živi po vsem svetu. Najprej v Angliji, nato v Nemčiji, potem v Avstraliji, trenutno pa v Ameriki, natančneje v Los Angelesu. Zato si vsako leto vzame mesec dni in se vrne v rodno Slovenijo.

Pravi, da se doma prizemlji in ponovno vzpostavi ravnotežje v svojem življenju. Tokrat bo ostala tukaj le tri tedne, ker so jo že klicali iz ameriške agencije LA Models, da imajo zanjo delo.

Med dopustovanjem je dobila tudi ponudbo za delo v Hamburgu, vendar ima manekenka trenutno druge prioritete: “Bolj mi je pomembno, da nekaj časa preživim z družino in prijatelji, kot pa delo v Nemčiji,” pojasnjuje.

Takoj ko je prispela domov, je z bratom najprej odpotovala v Črno goro, kjer sta se, kot sama pravi, imela čudovito. S starši namerava obiskati tudi sorodnike na Krasu in nato oditi še za nekaj dni na Cres. Ana pravi, da kadar je v Sloveniji, mora nujno tudi na izlete na Bled, v Bohinj, v Postojnsko jamo, na Vogel in Tamar.

Manekenki namreč veliko pomeni narava. Pravi, da je tudi v Kaliforniji zelo lepo, ampak pri nas je čar to, da si lahko v najlepših slovenskih kotičkih v eni uri. Svetlolaska pravi, da je zanjo mesec dni v Sloveniji popolnoma dovolj: “Ponavadi že po enem tednu malo pogrešam Los Angeles. Saj mi je tukaj zelo všeč in vedno se bom vračala domov. Ne razumem ljudi, ki se odselijo v tujino in se nikoli več ne vrnejo. Ampak navadila sem se na ogromnost Los Angelesa, pri nas pa je vse tako majhno,” razlaga z nasmehom na ustih.

Meta Kač, foto: Helena Kermelj

Nova Story že v prodaji

Story