Ana Dolinar: Družinsko na morju

7. 5. 2013 | Vir: Nova
Deli
Lepa nosečnica Ana si je z družino vzela čas in si med izolskimi ulicami z zanimanjem ogledovala trgovinice in galerije znanih obalnih umetnikov.

Priljubljena igralka Ana Dolinar, ki se je pred kratkim vrnila na gledališke odre, ponovno žari od sončne družinske sreče. Naše oko je lepo igralko v drugem veselem pričakovanju pred dnevi opazilo na slo­venski obali, natančneje v Izoli.

Igralka se je v eni izmed ozkih izolskih ulic v družbi moža režiserja Sebastijana Horvata in hčerke Ronje vračala z ogleda tradicionalnega vinskega festivala oranžnih vin na Manziolijevem trgu.

Med ogledom raznovrstnih umetniških trgo­vin, ki jih v Izoli ne manjka, se je igralka s hčerko Ronjo pozorno ustavila tudi pred znano izolsko galerijo Taktil, kjer si je prek barvitega kataloga kar na ulici z zanimanjem ogledala ženski nakit dveh priznanih umetnic Sandre Kocjančič in Rosanne Raljević Ceglar.

Dolinarjeva je ženski nakit nadvse pohvalila in umetnicam obljubila, da se v kratkem vrne.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem