Ana Dolinar Horvat povila sina Luna, poglejte si njegovo prvo fotografijo

31. 7. 2019
Deli
Ana Dolinar Horvat povila sina Luna, poglejte si njegovo prvo fotografijo (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Slovenska igralka Ana Dolinar Horvat je povila tretjega otroka. Družinica se je razveselila sina Luna.

Slovenska igralka Ana Dolinar Horvat je zadnje dni v miru čakala na porod in se pripravljala na prihod novega družinskega člana, ki ga je cela družina že komaj čakala spoznati. Mali princ Lun je na svet prijokal v soboto zvečer, porod pa je potekal kar doma. 

"Našega malega angela smo na svet pozdravili na nevihtni sobotni večer. Bil je čudovit in blažen porod v zavetju našega doma. Rodil se je ob prisotnosti obeh sestric, očeta in naše izjemne doule ter babice. Nikoli ne bom pozabila, kako zelo ljubljena sem bila med porodom in kako zelo so me vsi podpirali. Besede ne morejo opisati izkušnje, ki ste mi jo dali ta večer, ko sem vstopala v tako zelo svet in ranljiv prostor. Rodila sem ob pravem času in z ljudmi, ki so zaupali mojemu notranjemu času. Rezultat tega je bila izkušnja, ki me preobrazila. Te noči se je rodil moj sina in te noči se je v meni rodila nova ženska," je vzhičeno zapisala Ana in dodala. "Moj dragi Lun, končno si me našel in za vedno spremenil. Tako zelo smo zaljubljeni in srečni. Življenje je neverjetno dobro."

To je za slovensko igralko tretji otrok, fotografijo malega Luna pa je Ana že delila s svojimi sledilci na Instagramu in seveda vse močno ganila. Lun je pravi mali lepotec, ki očitno rad veliko spi, saj je Anino fotografiranje kar prespal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We welcomed this little angel Earth side on a stormy Saturday night. It was a beautiful and blissful birth at our home. He was born with both of his sisters present, his father, our incredible midwife and doula. I will never forget how supported and loved I was in my birth. There’s no words to describe what you all gave me that night while I entered such a sacred and vulnerable space. I birthed on my terms, on my time in my space with people who trusted my process. The result was a transforming experience. My sun was born that night but so was a new woman. My little darling Lun, you had finally found me and forever, I am changed.❤️ We are so in love and happy as can be. Life is unbelievably good. 🙏🏼

A post shared by Ana Dolinar Horvat (@anadolinarhorvat) on