Ana Dolinar je okraske izdelala s hčerkama

Ana Dolinar je okraske izdelala s hčerkama (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
16. 12. 2016

Na Waldorfski šoli Ljubljana so priredili že 25. božični semenj, ki je poznan predvsem po adventnih venčkih, sploh tistih, ki jih le nekaj dni pred začetkom spletejo znani Slovenci.

Večina se jih dogodka udeleži v družbi svojih otrok, vnukov, nečakov ... Ena izmed njih je bila tudi igralka Ana Dolinar, ki je sabo pripeljala moža, hčerki in mamo. Ana najbolj uživa, ko ima ob sebi svojo družino, naj bo to na dopustu na drugem koncu sveta ali doma oziroma na različnih dogodkih. Tokrat je v Waldorfsko šolo Ljubljana prišla ne samo v družbi svojega moža, režiserja Sebastijana Horvata, ter hčerk Ronje in Nane Ame, temveč tudi v družbi mame, igralke Bernarde Oman.

Vesela druščina je skupaj spletla čudovit venček, ki so ga organizatorji kasneje skupaj s še ostalimi venčki prodali na dan semnja. 33-letna igralka je bila v črni oprijeti obleki elegantna kot vedno, obraz pa ji je ves čas krasil velik nasmešek. Za sestrici, ki se med seboj odlično razumeta, je vmes poskrbela tudi babica Bernarda, ki ni skrivala ponosa in navdušenja nad dvema zdravima vnukinjama.

Barbara Majič

Priporočamo