Ana Dolinar pokazala hčerko, ki jo je posvojila v Gani

Ana Dolinar pokazala hčerko, ki jo je posvojila v Gani (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
15. 8. 2015

Igralka Ana Dolinar, ki smo jo nedavno vzljubili tudi v seriji Ena žlahtna štorija, je vnovič postala mama. Ana je namreč v tem trenutku še vedno v Afriki, kamor je odpotovala, da bi posvojila otroka.

Ana je na svojem Facebook profilu pred nekaj tedni oznanila, da je pripotovala v Gano. Vsi smo predvidevali, da se je na afriško celino odpravila zgolj na počitnice, saj je že nekajkrat namignila, da si neizmerno želi obiskati Gano.

Ana DolinarKo je stopila na afriška tla, je od veselja nemudoma delila svoje občutke s prijatelji na družabnem profilu, kjer je zapisala, da je končno prišla domov. Že takrat smo jo kontaktirali, da bi izvedeli, kaj lepega počne v vroči Gani, pa od nje žal nismo dobili odgovora.

Izkazalo se je, da se je na potovanje Ana dolgo pripravljala, saj posvojitev otroka vendarle ni tako enostavna. Tako je s posvojeno deklico ostala še dva tedna v Afriki, šele dober teden pred prihodom domov pa je na družabnem omrežju objavila prvo skupno javno fotografijo.

S prijatelji je tako delila črno-belo fotografijo iz avta, kjer v naročju drži svojo hčerko Ronjo in še novo posvojeno temnopolto hčerko Nano. Pod fotografijo je v enem stavku zapisala, da je uradno postala mati dveh otrok, kar je sprožilo val navdušenja in številne čestitke.

Foto: osebni arhiv

Značke: Ana Dolinar

Priporočamo