Ana Dolinar: Potovanje z otroki ni preprosto

11. 8. 2016 | Vir: Lady
Deli
Ana Dolinar: Potovanje z otroki ni preprosto (foto: Facebook)
Facebook

Ves mesec se je igralka Ana Dolinar z možem in hčerkama predajala počitniškemu lenarjenju na otoku Bali v Indoneziji. Zdaj so Bali zapustili in prispeli na otoček Gili Meno, ki bo njihov dom zadnja dva tedna. "Uresničile so se mi sanje," je preprosto zapisala v enem od počitniških utrinkov, ki jih je delila z nami.

Ana svoje vtise zelo rada deli na družabnem omrežju, sicer pa nam je še pred odhodom na zaslužene počitnice zaupala, da se na Baliju najbolj veseli potapljanja, ki je njen zadnji hobi, in seveda celodnevnega druženja s hčerko Ronjo in posvojenko Nano Amo ter možem Sebastijanom Horvatom, gledališkim režiserjem. V indonezijski raj so potovali kar 24 ur, Ana pa je nad Balijem naravnost navdušena, saj se ji zdi, kot da so se ji uresničile sanje. No, potovati z dvema majhnima otrokoma pač ni šala, kot je priznala po ogledu riževih polj: "Če sem iskrena, potovanje z otroki ni vedno preprosto. Ne mine dan brez argumentiranja, kričanja in situacije, ki zahteva nekaj posebne potrpežljivosti. A današnji dan je bil posebno težak. Dan, ko sem še enkrat izkusila, kako težak zna biti naziv mama. Jokala sem na hčerini rami in sanjala o tem, da bi bila sama, vsaj za trenutek. Toda ko se predaš in daš času čas ... Moji deklici, še vedno verjamem, da ni lepše zgodbe kot kraji, ki smo jih obiskali skupaj."

Dva tedna brez kaosa

Z otoka Bali so se z avtobusom in ladjico odpeljali na otočje Gili, ki ga sestavljajo trije otočki, ki so sicer zelo priljubljena počitniška destinacija znanih Slovencev in Slovenk. Ana se je z družino nastanila na otočku Gili Meno, kjer bodo preživeli zadnji del dopusta. "Končno smo pripotovali na majhen rajski otok Gili Meno. Tukaj ni nobenih avtomobilov, nobenih motorjev, nobenega kaosa in sploh nobene trgovine. Namesto tega pa smo našli bele peščene plaže, turkizno morje, nekaj krav in koz, prijazne domačine in zelo počasen internet. Naš dom za naslednja dva tedna!" Tako je zapisala Ana, ki bo le še kratek čas uživala na počitnicah, potem pa jo čaka naporno snemanje nadaljevanke Ena žlahtna štorija, ki sicer zapolnjuje njene dopoldneve, popoldnevi pa so rezervirani za njeni navihani deklici in moža Sebastijana, ki pa se na fotografijah s počitnic ne pojavlja, saj je odgovoren za fotografiranje svojih treh morskih deklic.

Tekst: Eva Jandl
Foto: Facebook