Ana Haložan: Dobila prepoved letenja

Ana Haložan je v Las Vegasu, kjer bi se morala udeležiti svetovnega izbora Miss Universe.
 (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
26. 12. 2015

Miss Universe Ana Haložan nima sreče. Po tistem, ko je 1. decembra prišla na svetovni izbor Miss Universe v Las Vegas in zaradi padca pristala v bolnišnici, lepotica še vedno okreva čez lužo.

A ni je v kopalnici spodrsnilo in z glavo je udarila ob tla. Takoj so jo odpeljali v bolnišnico na preglede in CT glave, nevrolog pa je predlagal opazovanje. Nesreča je bila žal tako huda, da je bil vprašljiv tudi njen nastop na finalnem izboru.

"Neljubi dogodek se je zgodil v kopalnici, ko sem si tik pred prvimi snemanji umivala lase. Spodrsnilo mi je in močno sem udarila z glavo ob tla. Zdaj se počutim bolje in sem vesela, da so me spustili iz bolnišnice," nam je zaupala Ana. Zaradi vseh nevšečnosti pa bo morala v Las Vegasu ostati še nekaj časa, saj so ji prepovedali letenje.

"Organizatorji so se res izkazali. Takoj so me odpeljali v bolnišnico, kjer so zame res lepo skrbeli pet dni. Po mojo mamo so poslali tudi avto na letališče in ji dovolili, da je z mano v hotelu in celo v isti sobi." Žal pa zaradi nesrečnega dogodka Ana ni nastopila na finalnem izboru Miss Universe. "Prišla sem že iz bolnišnice, a zaradi slabega zdravstvenega stanja je organizacijski odbor žal odločil, da se finalnega tekmovanja ne bom mogla udeležiti, saj je zdravje na prvem mestu."

Božič v Ameriki

Ana bi morala božič preživeti v ZDA, kar je bila njena velika želja. Usoda potovanja je še negotova, saj še vedno ne sme leteti.

"Glede na moje zdravstveno stanje je res še neodločeno, kdaj se bom lahko vrnila domov v Slovenijo. Sem si pa vedno želela preživeti božič v ZDA. Čeprav je najlepše božič praznovati v družinskem krogu."

Lepa miss Universe je že bila v Ameriki, ampak nikoli v božičnem času.

"Še posebno mi je všeč New York, kjer se vidim v prihodnosti. Za zdaj, če sem odkrita, prazničnega vzdušja še nisem začutila, ker razen bolnišnice in hotelske sobe nisem videla še nič drugega. (smeh) In kot kaže, tudi v naslednjih dneh žal ne bom."

Značke: Ana Haložan

Priporočamo