Ana Haložan (Miss Universe): Njen obraz je paraliziran

Čeprav zaradi 
nesreče ni nastopila 
na finalni prireditvi 
Miss Universe v Las Vegasu, so Ani 
omogočili nastop in njeno zgodbo delili s širnim svetom. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
2. 1. 2016

Miss Universe Ana Haložan je po nesrečnem padcu v Las Vegasu, kjer bi se morala udeležiti svetovnega izbora, le doživela poseben trenutek. Čeprav so se organizatorji odločili, da ji zaradi težke poškodbe in okrevanja v tamkajšnji bolnišnici preprečijo nastop na finalnem izboru, so jo vseeno pozitivno presenetili.

Ana je na finalni večer dobila svoj samostojni izhod in s tem stoječe ovacije.

Zaupala nam je svoje občutke: "Tega nisem pričakovala, sem pa čutila, da se bo nekaj zgodilo, ker so me s sedeža, na katerem sem sedela, poklicali v zaodrje, kjer sem dala številne intervjuje."

Ana je po padcu utrpela tudi poškodbe živca na obrazu, zaradi česar je imela eno stran delno paralizirano.

"To, kar imam trenutno na obrazu, sem dobila na odhodu iz bolnišnice in dejansko moram reči, da je stanje vsak dan boljše in po pogovoru z zdravniki bo situacija v nekaj tednih spet normalna. Imam srečo, da sem tako mlada in da se takšne zadeve hitreje sanirajo. Počutim se odlično in res je vsak dan boljše. Dejansko je edina vidna stvar to na obrazu, kar pa me ne ovira, saj napredek vidim iz dneva v dan. Zato nadaljujem svoje poslanstvo, ki ga bom še kako izkoristila."

Ana je trenutno v New Yorku, kjer jo čaka modno fotografiranje z enim od najboljših fotografov na svetu, njen obraz pa počasi dobiva staro obliko. Kot pravijo, dolgoročnih posledic ne bo nosila.

Priporočamo