Ana Haložan: Namesto Trumpa je spoznala Forda

Ana Haložan: Namesto Trumpa je spoznala Forda (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
29. 3. 2016

Miss Universe se je po nesrečni izkušnji v Las Vegasu pred kratkim ponovno vrnila v obljubljeno deželo, le da se je tokrat v New Yorku udeležila gala zabave, na kateri so zbirali denar za raziskave in zdravljenje epilepsije. Poleg tega je Ana v tem času načrtovala tudi sestanek s predsedniškim kandidatom Donaldom Trumpom, želja pa je kljub obljubi tudi tokrat ostala neuresničena.

Spomnimo – v začetku leta je Ana v New Yorku spoznala 31-letnega Erica Trumpa, sina predsedniškega kandidata Donalda Trumpa in nekdanje žene Ivane Trump, postavni mladenič pa ji je obljubil, da bo ob naslednjem obisku spoznala tudi njegovega očeta. Donald zaradi obveznosti, povezanih s kandidaturo, za sestanek tokrat ni bil na voljo, kot so nam sporočili, pa so varnostni ukrepi za srečanje z enim izmed najbolj razvpitih Američanov ta hip zelo strogi.

Sicer pa Ana tudi tokrat ni prišla domov praznih rok. Na dogodku, katerega so se udeležili številni newyorški petičneži, je misica namreč spoznala priznanega hollywoodskega igralca Harrisona Forda, čigar hči Georgie je dlje časa trpela za posledicami, ki jih pušča epilepsija. Igralec je tako na dražbi dogodka prispeval usnjeno jakno, ki jo je nosil ob snemanju filma Star Trek, ter polet s helikopterjem, ki ga bo sam pilotiral, na dražbi dogodka pa so v enem večeru zbrali kar pet milijonov dolarjev.

Ana je bila nad novo izkušnjo v New Yorku kljub prelomljeni obljubi navdušena, saj pravi, da ji življenje na pot vsak dan prinaša večje stvari in boljše izkušnje. "Z mojega vidika je tako, da moraš živeti za svoje cilje, ne glede na to, od kod si in od kod izhajaš. Važno je, da imaš rad svoje delo in da si upaš imeti visoke cilje," nam je povedala in dodala, da se je v tem letu tudi sama prepričala, da samo s trdim delom in žrtvovanjem prideš do zastavljenih ciljev. "Na tej poti sem sicer pridobila izjemne izkušnje, navdušila sem veliko ljudi in že komaj čakam, da se vrnem v največje poslovno in modno mesto. O takem življenju sem sanjala, zdaj pa sanje postajajo resničnost. Vsem sem resnično hvaležna za spodbudo in podporo," je še dodala.

KAJA MILANIČ

Značke: Ana Haložan

Priporočamo