Ana Hrovat in Tibor Baiee (Big Brother): Zadnji oddih pred starševstvom

Ana Hrovat in  Tibor Baiee  (Big Brother): Zadnji oddih pred starševstvom (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
8. 8. 2016

Čeprav Pag velja za hrvaško žurersko destinacijo številka ena, sta se Ana in Tibor tja odpravila iz popolnoma drugačnega razloga.

Na priljubljenem jadranskem otoku sta namreč uživala v svojem prvem čisto pravem skupnem dopustu in tudi zadnjim, preden ju bo septembra pozdravila njuna mala princeska.

Čeprav ima Tibor za seboj kar nekaj let izkušenj z vodenjem izletov po najboljših žurerskih obmorskih destinacijah, je zabavo tokrat zamenjal za počitek in sproščanje. "Zabav tokrat nisva niti povohala, saj je tokratni dopust minil v znamenju počitka, sprostitve in predvsem polnjenju energije za naporna dva meseca pred porodom," nam je povedal Tibor in dodal, da jima je družbo na šestdnevnem dopustu delala tudi Anina osem let mlajša sestra Neža. In ker se je njuna ljubezen rodila lani, je bil za Ano in Tiborja to prvi čisto pravi skupni dopust. "Lani časa za takšna druženja še ni bilo. Sva pa pred približno letom dni prvič sama skupaj odšla za tri dni na slovenski festival in tam se je najina ljubezenska zveza pravzaprav začela in ta dopust je bil nekakšna obletnica," nam je povedal Tibor, ki je v tokratnem šestdnevnem dopustovanju nadvse užival.

Navdušeno opazujeta premike

Le dva meseca pred srečnim dogodkom se bodoča starša že spoznavata z njuno dojenčico. "Mala bo očitno športnica, glede na njene aktivnosti v trebuhu. Opaziti je brcanje, premikanje, kolcanje in očitno bomo imeli kar veliko dela," nam je pojasnil Tibor, Ana pa je dodala, da je predvsem on tisti, ki v nepoznanih situacijah zažene preplah. "Ampak on je že po naravi bolj hipohonder, zato pa ima mene, da ga malce pomirim," je še dodala.

Tekst: Kaja Milanič
Foto: osebni arhiv