Ana in Tibor (Big Brother): Postala bosta starša

Za punčko 
sta ime 
že izbrala. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
21. 3. 2016

Skupaj smo bili, ko smo ju lani pospremili v hišo Big Brother. Prav mi smo prvi z njima spregovorili o ljubezni, ki ju je povezala minulo poletje, zdaj pa je Nova z njima tudi, ko bo njun mali svet popestril nov družinski član. Tibor in Ana bosta leto dni po tem, ko sta prvič zanetila iskrice ljubezni, namreč postala starša.

Čeprav sta bila Ana in Tibor v zdajšnjem stanovanju s cimrom vesela, bosta zdaj začela iskati novo.
Pravita, da ime ne bo klasično, vendar bo v mejah normale.

On, eksotični lepotec, in ona, temnolasa lepotica s širokim nasmehom. Tako kot jima je usoda ljubezen na pot prinesla spontano, se je zgodilo tudi najlepše presenečenje njunih življenj.

"Pri naju se vse odvija spontano in s svetlobno hitrostjo. Misliva, da je za to kriva kemija med nama. Kljub kontracepciji je poskrbela za pravo presenečenje, kar še dodatno potrjuje, da sva si enostavno usojena," sta nam povedala zaljubljenca, ki zdaj težko opišeta trenutke ob novici o tem, da bosta kmalu postala starša. "Bila je mešanica veselja, šoka in strahu, ki hitro preide samo v veselje. Pri meni malo prej, saj sem že v pravih letih, pri Ani pa je bil kanček zmedenosti, ampak tudi ta je hitro izginila," nam je priznal Tibor in dodal, da Ano zdaj razvaja kot kraljično.

'Srečna nosečka'

In ko smo Ano povprašali o tem, kako je preživela prve tri mesece nosečnosti, nam je povedala, da se pravzaprav počuti skoraj enako kot prej. "Kaže, da sem ena od tistih nosečk, ki imajo srečo in se izognejo slabostim in bruhanju. Je pa res, da sem prej pojedla ogromno mesa in zelenjave, zdaj pa skoraj nič. Trenutno mi najbolj paše kakšno sočno sadje in sladkarije," nam je priznala Ana in dodala, da je mislila, da bodo nihanja v razpoloženju večja.

Zmeda na urgenci

Pred časom je bralka Nove na urgenci zasledila mladi parček in nam o tem tudi poročala, ko pa smo Tiborja povprašali o razlogih njunega obiska, nam je odgovoril le, da je šlo za nepomemben obisk. Kot nam je pojasnil zdaj, pa sta takrat urgenco obiskala iz drugega razloga. "Kot mlad zaskrbljen par sva se odpravila na pregled h ginekologinji, ki pa je odkrila ogromno cisto na jajčniku, zaradi katere sva morala nujno na urgenco. Po vsem tem pa nama je še povedala, da je prepričana, da vidi dvojčka. Lahko si predstavljate, s kakšnimi občutki sva se odpravila proti urgenci. Tam so naju hitro pomirili, da gre za običajno cisto in da je vse v redu, predvsem pa, da ni ne duha ne sluha o dvojčkih," sta nam pojasnila Ana in Tibor, ki spola otroka sicer še ne vesta, se pa novice že močno veselita. "Vse življenje sem bil prepričan, da si želim fantka, Ana in večina drugih pa so prepričani, da bo deklica. Vseeno, kaj bo, samo da bo otrok zdrav," nam je še povedal Tibor.

Presenetila sta starše

  • Kot sta nam Ana in Tibor povedala že v prejšnjih člankih, se s svojimi starši odlično razumeta, zato sta tudi tokrat pripravila posebno presenečenje. "Aninim staršem sva med pustom prinesla krofe, pod marmeladnim, ki ga ima Anina mama najraje, pa sva pustila slikico ultrazvoka. Temu je sledilo nepopisno veselje in jok," nam je povedal Tibor in dodal, da je njegova mama za novico pravzaprav izvedela sama. "Ona je kar sama vprašala, po tem, ko sva ji povedala, da Ani zamuja, in tako pokvarila presenečenje," je še dodal.

Kaja Milanič

Značke: Tibor Golob