Ana Jenko že razkazuje nov parček hribčkov!

Ana Jenko že razkazuje nov parček hribčkov! (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Nova
3. 7. 2018

Rjavolasa manekenka, nekdanja Playboyeva zajčica Anja Jenko, ki je lani poslala mamica, se je leto dni po porodu odločila, da se prepusti rokam strokovnjakov, saj nikakor ni bila zadovoljna s prsmi, ki so po porodu povsem uplahnile.

"Okrevanje je bilo presenetljivo hitro. Ne bom lagala, prve tri dni sem 'umirala' od bolečin, že četrti dan pa se je stanje izboljšalo. Po natančno tednu dni sem že lahko skrbela tudi za svojega otročka. Razen dvigovanja seveda, na to sem počakala tri tedne. Ravno zato sem se tako pozno odločila za operacijo, saj sem čakala, da bo Liam shodil. Tako je bilo vse skupaj veliko lažje," nam je zaupala Anja, ki je za poseg izbrala Estetiko Testen.

Le mesec dni po posegu se je vse vrnilo na iste tirnice kot poprej: "Počutim se tako kot prej. No, v resnici se počutim veliko boljše! Ne bi mogla biti bolj navdušena nad novim oprsjem. Najprej sem poskusila vse, kar imam v omari, in pri vsakem kosu oblačila skakala od navdušenja. Zdaj vse stoji še stokrat boljše kot je kadarkoli prej, komaj čakam, da vse oblečem."

Anja Jenko: Že razkazuje nove melone!

Z novim oprsjem se je izboljšala tudi njena samozavest, predvsem pa ji ni treba več vsake toliko časa živčno pogledovati proti prsim, da se prepriča, ali je vse, kar si je zatlačila v obleko, še na svojem mestu. Njena izboljšana samopodoba se zrcali tudi navzven.

Drugi sicer sprva niso opazili razlike, vendar je po Anjinem mnenju še zdaj ne bi, če ne bi nosila dekolteja. "Kot sem že rekla, res nisem želela prevelikih prsi, in mislim, da so res ravno pravšnje velikosti. Ne izstopajo pretirano, zato nihče ne opazi razlike, če imam navadno, zaprto majico. Ker pa seveda to ni običajen pojav, sem morala takoj pokazati novo pridobitev v oblekicah in majčkah z različnimi dekolteji. Tako so opazili, da kar naenkrat vse popolno stoji," z nasmehom zadovoljno razloži lepotička. 

Foto: Tibor Golob; pričeska: Kristijan Skamljic - Kiki hair; stilist: Admira Furman