Ufff, vročeee, tega pri njej še nismo videli: Ana Klašnja odvrgla vse krpice, je kot prava morska vila!

3. 8. 2023
Deli
Ufff, vročeee, tega pri njej še nismo videli: Ana Klašnja odvrgla vse krpice, je kot prava morska vila! (foto: POP TV za Slovenija ima talent)
POP TV za Slovenija ima talent

Zdaj je svoje sledilce dodobra presenetila ...

Balerina Ana Klašnja je nadvse privlačna dama, ki se dobro zaveda svojih čarov in jih - na veselje številnih - niti ne skriva. Pogosto jo lahko vidimo v kopalkah ali v trendovskih oblačilih, ki jih izbere za razne dogodke. A še je nismo videli brez krpice na sebi.

Preberite še: POP TV čez noč zapustila tudi ta zelo znana voditeljica, to je povedala ob svojem odhodu in mnogi se čudijo

S posnetkom, ki ga je objavila na Instagramu, je preprosto navdušila. Nastal je na plaži, Ana pa je brez kopalk. Seveda je posnetek zelo diskreten, tako da ne razkriva preveč. Eden od njenih oboževalcev je v komentarjih napisal, da je kot prava  morska vila - in vsekakor se gre strinjati z njim, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

V tej sezoni je že večkrat pokazala svojo postavo v kopalkah. Izbrala je tako enodelne kot dvodelne, vse po vrsti pa so ji pristajale kot ulite. Njena postava je brez trohice maščobe, kar je posledica discipliniranega plesnega treninga, zato je lahko še kako upravičeno ponosna nase.

Sicer pa bomo Ano lahko kaj kmalu spremljali na malih zaslonih v šovu Slovenija ima talent. V njem - poleg Lada Bizovičarja, Marjetke Vovk, Andreja Škufce - zaseda žirantski stolček. Prepričani smo, da bodo vsi štirje poskrbeli za dobro zabavo, tako tekmovalcev kot gledalcev.

Morda vas zanima: "Le kje počitnikujeta Tina Gaber in Robert Golob?" se sprašuje pol Slovenije, ampak če ste pozorno …

Anina jesen bo tako zelo delovna, kar tudi sama ve, zato bo poletje izkoristila do konca, da si nabere dovolj energije za vse obveznosti. Pred časom je tudi kupila novo stanovanje, ki ga zdaj ureja po svojem okusu.

BONUS VIDEO: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ