Ana Klašnja: "Domen ni moj fant"

Ana Klašnja (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
10. 5. 2013

Čeprav se v medijih vseskozi pojavljajo ugibanja o tem, kdo je ogrel srce balerine Ane Klašnja, nam je žirantka šova Slovenija ima talent zagotovila, da svojega princa na belem konju še ni našla. Zadnji se je v mrežo govoric ujel igralec Domen Valič.

Mlajši brat stand up komika in voditelja Vida Valiča, 29-letni Domen, ki že nekaj let uspešno stopa po slovenskem gledališkem odru, je Anin dobri prijatelj, tega nikoli nista zanikala, saj ju na družabnih dogodkih večkrat vidimo skupaj, vendar pa naj bi ta prijateljska vez pred kratkim prerasla v nekaj več.

Iskrice med njima naj bi se kresale prejšnji teden na druženju po premieri muzikala Ženske na robu živčnega zloma, vsaj tako navaja revija Nova, kjer so objavljene tudi njune skupne fotografije izpred treh let, ko sta si privoščila kavo in palačinke ob Ljubljanici. Seveda smo želeli iz prve roke preveriti, ali se je njeno srce ogrelo za tri leta mlajšega igralca, zato smo Ano poklicali po telefonu. Zagotovila nam je, da se z Domnom v pros­tem času sicer družita, vendar kavice ali kosila to druženje ne preseže.

"Z Domnom se poznava že nekaj let, vendar lahko iskreno povem, da je le moj prijatelj, in ne moj fant. Smešno je, da me zdaj z vsakim moškim prijateljem, s katerim me opazijo zunaj na pijači, povezujejo v novo ljubezensko razmerje," v smehu pove Ana, ki so ji sprva pripisovali romanco s sožirantom v šovu Slovenija ima talent Brankom Čakarmišem, vendar pa je tudi te govorice balerina zatrla v kali.

O vseh romancah, ki so jih Ani pripisovali v zadnjih mesecih, je odkrito spregovorila v novi številki revije Story. Vabljeni pa tudi k branju intervjuja Ana Klašnja: Branka in Damjana uči baletnih gibov.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 20/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 20/2013

Story Story 20/2013, od 08. 05. 2013