Ana Klašnja in Branko Čakarmiš: Hodita na skrivne zmenke

“Kar iskrilo in kadilo se je od zaljubljenih pogledov.” (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
8. 3. 2013

Bolj se bliža začetek šova Slovenija ima talent, ki 17. marca prihaja na male zaslone, bolj se govori tudi o dogajanju v zaodrju ljubljanske opere, kjer že potekajo snemanja. Tam naj bi bilo še posebej vroče med žirantoma Ano Klašnjo in sveže ločenim Brankom Čakarmišem.

Revija Lea razkriva pričanje ene izmed gostij lokala v neposredni bližini SNG Opere in baleta Ljubljana, kjer sta se pred snemanjem dobila balerina Ana Klašnja in programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš.Njun odnos naj bi bil po besedah priče veliko bolj 'domač', kot bi to pričakovali od dveh, ki naj bi ju vezal le strogo poslovni odnos.

"Bila sta na pijači, imela sta zaupen pogovor, a bolj kot to mi je v oči padel njun odnos. Gospod Čakarmiš, ki ga rada gledam, ker se mi zdi zelo šarmanten, je za mizo sedel nasproti Ane in ves čas sta se držala za roke in se nežno božala," je bralka zaupala reviji Lea. Da je prijateljstvo preraslo v nekaj več, nas niti ne preseneča, saj se žiranta v zadnjih tednih zaradi dolgotrajnih snemanj veliko družita. O sproščenem vzdušju v zaodrju pa smo se na zadnjem izboru talentov lahko prepričali tudi sami, ko smo z žirijo preživeli nekaj minut, preden so se Ana, Branko in tretji član Damjan Damjanovič odpravili na žirantski oder.

"Res sem vesela, da imamo tako zelo sproščen in prijeten odnos. Čeprav smo si popolnoma različni, pa nas že od začetka združujejo prijaznost, pozornost in spoštljivost drug do drugega. Vedno smo si pripravljeni prisluhniti, predvsem pa je najpomembneje to, da se vsi trije zelo radi smejimo," (smeh) nam je zaupala Ana, ki v zadnjih letih ni imela prav veliko sreče v ljubezni. Tako so temnolasko že povezovali s kar nekaj znanimi obrazi s slo­venske estrade, med drugim z igralcem Ladom Bizovičarjem, nazadnje pa so jo v znani ljubljanski diskoteki videli v objemu nekdanjega nogometnega zvezdnika Sebastjana Cimirotića. Iskrice med Ano in Brankom naj bi se po besedah nekaterih obiskovalcev ljubljanske opere kresale tudi med samim snemanjem.

"Vsi, ki so bili v dvorani, so lahko opazili, da se med njima nekaj plete, saj sta bila že kar malo preočitna. Kar iskrilo in kadilo se je od zaljubljenih pogledov," še navaja vir v Lei. Ali se je med njima resnično iskri in ali se je rodila ljubezen, bo pokazal čas, Branko, ki se je pred kratkim ločil od svoje žene Anje in preselil v najemniško stanovanje v Ljubljani, pa naj bi svojo novo izbranko že gostil v novem domovanju.

Nova Story že v prodaji

Story