Ana Klašnja izbrala čudovite črne kopalke, ki poudarijo njene noge, prizor vas bo očaral

5. 8. 2022
Deli
Ana Klašnja izbrala čudovite črne kopalke, ki poudarijo njene noge, prizor vas bo očaral (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pokazala je prizore, ki so nastali med njenim oddihom.

Za balerino Ano Klašnja je poletje čas, ko si privošči nekaj počitka od napornih treningov in se odpravi na dopust. Obožuje sonce, morje, plavanje in sprehode po plažah, zato izbere take destinacije, ki ji ponujajo vse te možnosti.

Takšne kopalke letos nosi Lorella Flego in ta zapeljiv trebušček vznemirja mnoge

A tudi na dopustu ne pozabi na modo - vedno je rada lepo urejena, tudi v trenutkih sproščanja. To sezono je že pokazala več kopalk, ki jih je izbrala zase - tako dvodelne kot enodelne. Očitno je, da se v črni barvi počuti lepo - odlično pristoji njeni izklesani postavi in še dodatno poudari eleganco. Na spodnjih prizorih so jo številni občudovali v enodelnih kopalkah z globokim dekoltejem in visokim izrezom na bokih. Dodatno so okrašene s pasom, ki še poudari Anino figuro.

Za malce poletne igrivosti je kot dodatek izbrala pisano ruto, ki jo je zložila v trak in z njim ukrotila svoje dolge lase. V tej kombinaciji se je nastavila božajočim sončnim žarkom, pri tem pa ni pozabila na zaščito kože, saj dobro ve, da je zdravje na prvem mestu. Prepričani smo, da bo to poletje izkoristila do konca in se še odpravila na kakšno destinacijo, kjer bo lahko sproščeno uživala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave