Ana Klašnja je totalno VROČA! Kopalke v obliki tangic so na njej videti noro dobro!

Ana Klašnja je totalno VROČA! Kopalke v obliki tangic so na njej videti noro dobro! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
17. 9. 2021

Naša balerina in žirantka v priljubljenem šovu Slovenija ima talent je izjemno postavna dama.

Ana Klašnja pritegne številne poglede, kjer koli se pojavi. Njena gracioznost in eleganca sta nesporni, tako kot lepa postava, ki je brez trohice maščobe. To še posebej pride do izraza, ko si obleče kopalke.

V minulih dveh mesecih je svoje oboževalce na Instagramu malce razvajala z lepimi prizori z morja - objavila je kar nekaj slik, s katerimi je pokazala, kakšne modele kopalk je izbrala zase, a tokrat je resnično pustila brez besed. Oblekla si je izjemno seksi kopalke - spodnji del je v obliki tangic, okrog pasu pa je prevezan s trakovi, kar dodatno poudari njeno figuro.

"Pravijo, da od jutri ni več poletja.. Ohladitve in adijo sonce 😬 kaj mislite vi??," je zapisala ob lepem prizoru. Sledilci so jo takoj pohvalili in ji namenili številne všečke. Tako so ji dali do znanja, kaj si mislijo o njeni podobi.

Sicer si je Ana pred kratkim med predstavo poškodovala nogo, tako da je primorana nekaj časa počivati. A njen duh ostaja tak kot vedno: pozitiven, radosten in vesel. Zato bo tudi okrevanje brez dvoma hitro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

Priporočamo