Ana Klašnja je v teh rdečih kopalkah kot lepotica iz Obalne straže, noro zapeljiva je!

Ana Klašnja je v teh rdečih kopalkah kot lepotica iz Obalne straže, noro zapeljiva je! (foto: POP TV za Slovenija ima talent) POP TV za Slovenija ima talent
3. 2. 2023

V zadnjih dneh je razveseljevala s prizori iz toplega Dubaja, kamor je odpotovala na krajši oddih.

In njeni sledilci so imeli kaj za videti! Ana Klašnja jim je pokazala, kako zna uživati v vsakem trenutku in hkrati biti hvaležna za vse priložnosti, ki pridejo v njeno življenje. Vzela si je nekaj dni za več kot zasluženi oddih in se odpravila nekam, kjer je toplo sonce stalnica.

Preberite še: Ooo, Darja Gajšek je tako sporočila lepo novico, ki so jo številni komaj čakali in z njo zelooo razveselila!

Seveda je s seboj vzela nekaj modelov kopalk, a te, ki jih nosi na spodnji fotografiji, dejansko pustijo brez besed. Nas je takoj spomnila na lepotice iz nekoč priljubljene nadaljevanke Obalna straža, saj je model (in barva) podoben kopalkah, ki so jih nosile atraktivne reševalke iz vode.

Morda vas zanima: Ta zelo znana Slovenka je bila nekoč odpuščena s POP TV, danes pa je takole uspešna

Ana se lahko mirno postavi ob bok hollywoodskim zvezdnicam, saj je njena postava izklesana - zaradi baleta in naporne vadbe, kar je stalnica v njenem življenju. Ob sliki je samo pripisala: "Razlog za smeh." Ja, verjamemo ji, da je njen prisrčen nasmešek posledica sproščenosti na peščeni plaži in iskrenega veselja, da si je lahko vzela malce oddiha od vsakdanjih obveznosti.

V Slovenijo se bo zagotovo vrnila polna lepih vtisov in nove energije, ki jo ob vsakdanjih obveznostih in projektih še kako potrebuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)