Ana Klašnja na dopustu s tem znanim Slovencem, s katerim se je nedavno že poročila

Ana Klašnja na dopustu s tem znanim Slovencem, s katerim se je nedavno že poročila (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
13. 1. 2022

Balerina Ana Klašnja po koncu razmerja z Miho Krušičem dopustuje v Egiptu, kjer je pa ji družbo dela zelo znan Slovenec, ki je tudi zelo postaven.

Ana Klašnja in Lukas Zuschlag se te dni mudita v Egiptu, kjer sta pobegnila pred nizkimi zimskimi temperaturami, ki vladajo v Sloveniji. Toplo egiptovsko sonce ji mnogi zavidajo, saj bi se počitnice v tem času mnogim prilegle.

A Ana in Lukas ne dopustujeta prvič skupaj, v preteklosti sta skupaj prepotovala že veliko, se pa med potovanji tudi kdaj sporečeta. "Eh, včasih sva kot star, vendar srečno poročen par. Spričkava se, vendar se tudi takoj pomiriva in smejiva svoji trmi," je pred časom za Story povedala Ana.

In, ko že omenjamo poroko, Ana in Lukas sta pred časom tudi že skočila v zakonski jarem. Ja, prav ste prebrali, stopila sta pred matičarja, a vse le za potrebe reklamne kampanje, fotografije pa so vseeno sanjske in Ana je bila zares lepa nevesta.