Ana večerov več ne preživlja z Miho

Vir: Story
5. 9. 2014

28. septembra se na televizijske zaslone vrača že četrta sezona šova Slovenija ima talent, kjer bo vlogo žirantke že drugič prevzela balerina Ana Klašnja. Za odrom pa bo vlogo koreografa ponovno prevzel Anin fant Miha Krušič.

"Miha bo kot že nekaj let prej poskrbel za vizualne komponente šova, vendar pa njegova vloga nastopi šele pri oddajah v živo, ko tekmovalcem pomaga pri poteku nastopa. Kljub temu pa ga bom videla bolj malo oziroma bolj od daleč, saj bova vsak na svojem koncu studia, s svojimi zadolžitvami, tako da veliko časa za druženje ne bo. Svoj posel jemljeva resno, zato sva se odločila, da v zasebnem času o delu ne govoriva, ampak se posvetiva le drug drugemu," je povedala Ana.

Po njunem romantičnem poletju, ki sta ga preživela v Maleziji, pa ju čaka precej naporna jesen. "Moram pa priznati, da odkar sva se vrnila z dopusta, nisva skupaj preživela niti enega večera. Oba sva namreč tako zaposlena, da domov prihajava ob poznih večernih urah. Miha trenutno ves svoj čas posveča muzikalu Cvetje v jeseni, potem pa ga čakajo Talenti, tako da bo v naslednjih mesecih najin urnik zelo pester," je še dodala.

Več o Aninih pripravah na novo sezono pa si preberite v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story37/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 37/2014

Story 37/2014, od 04. 09. 2014