Ana Klašnja noseča na potovanju in še bolj previdna zaradi virusa Zika, piše nova Story!

4. 2. 2016

»Spremljava mednarodna poročila in vse o tem virusu. Z Miho sva brala o tem, kako se prenaša, in seveda sem bila najprej malo nervozna zaradi letališč, ampak zdi se mi, da za zdaj ni večje nevarnosti,« je za Story povedala Ana Klašnja, ki se te dni mudi na zadnjem potovanju pred prihodom dojenčka.

Nova Story piše tudi:

  • Damijan Perne (Tv Dober dan) je bil udeležen v grozljivi nesreči na avtocesti: »Težko je, ko vidiš in doživiš vse to.«
  • Rebeka Dremelj, ki bo s Sandijem te dni praznovala že 17 skupnih let, predstavlja novo preobleko za pesem Le za kratek čas, ki jo je posvetila prijatelju Tomažu Ahačiču Foglu.
  • Denis Avdič zimske dni rad izkoristi za družino. S sinom Timom najraje plešeta, potrudi pa se tudi, da se najde čas za sankanje in igro na prostem.
  • Jan Plestenjak v vlogi duhovnika slavi ljubezen: »Vera človeka je nekaj, kar je treba spoštovati. In vsak ima pravico do svojega prepričanja.«

Story, ki ji znani zaupajo več, že na prodajnih mestih po Sloveniji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri