Ana Klašnja: Nosečniško razvajanje

Ana že nestrpno 
pričakuje rojstvo 
otroka, zato se je z 
veseljem odzvala 
na sproščeno 
razvajanje v 
LifeClassu z 
vrhunsko organsko 
kozmetiko Balm 
Balm, prilagojeno 
tudi potrebam 
bodočih mamic. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
22. 3. 2016

Portoroški hoteli LifeClass, natančneje Terme Portorož, so pred dnevi na prav posebnem dogodku gostile balerino Ano Klašnja. Ta je bil povezan z LifeClassovim novim programom za nosečnice v sodelovanju s podjetjem Via Naturalis, regijskim distributerjem za blagovno znamko Balm Balm z naravno kozmetiko z ekološkim certifikatom.

Noseča Ana je v popolni formi, kot bi ji nosečnost dala nov sijaj oz. zagon ter zavedanje, da ji bo rojstvo otroka dalo povsem nove dimenzije. Tako so simpatično plesalko v veselem pričakovanju opazili tudi v hotelih LifeClass, kjer so jo želeli v sodelovanju s podjetjem Via Naturalis razveseliti in pocrkljati s prav posebnim presenečenjem, le korak od morja. Tako so jo povabili na prijeten tretma za dva – učinkoval pa je pravzaprav kar za tri.

Ana si je ob tem prav posebnem dogodku vzela nekaj trenutkov ter nam razkrila svoje mnenje o masažah ter kozmetiki, ki je skozi nosečniško obdobje zelo pomembna. "Težko je reči ne, ko te dve ugledni družbi povabita k sodelovanju in ti ponudita čudovito razvajanje oz. crkljanje v dvoje. Pri tem mislim na naju z Miho. Masaže obožujem. Seznanjena sem tudi s kozmetiko Balm Balm, saj prisegam na organsko. Predvsem v tem obdobju, ko se v meni razvija otrok, je bil ta program z imenom 'Mum to be' kot naročen," nam pove Ana in nadaljuje: "Kot vse ženske tudi sama obožujem kozmetiko. Težko se ji uprem, saj smo ženske rade urejene in z veseljem izberemo tisto kozmetiko, ki naši koži ustreza. Veliko pozornosti namenim negi celotnega telesa in ob tem tudi obraza. Na trenutke se rada odklopim ter obrazu in telesu tudi zaradi svojega poklica, ki zna biti na trenutke zelo stresen, privoščim pomiritev oz. umiritev. Tako v nosečniškem obdobju še toliko bolj pazim na vse, saj morajo v prvi vrsti biti izdelki neagresivni in čim bolj naravni. Lepota prihaja od znotraj, a vsak detajl oz. pravilno izbran kozmetični izdelek v tem primeru kultne kozmetike Balm Balm lahko pripomore k res super počutju in videzu."

UŽIVALA POLNO

  • Balerina po tretmaju ni skrivala navdušenja nad razvajanjem ter super ekipo, ki je poskrbela, da sta se s partnerjem Miho počutila kot prenovljena. "Lahko rečem, da sva oba z dragim po tretmajih v hotelih LifeClass razcrkljana in popolnoma sproščena. Miha je imel ayurvedsko masažo, jaz pa prilagojen tretma za nosečnice. Imela sem podložen hrbet v ledvenem delu, ki je med nosečnostjo najbolj obremenjen. Bila sem v zelo udobnem položaju, z dvignjenim vzglavjem in blazino med nogami. Tretma je bil res super. Masirali so mi celoten hrbet in še posebej ledveni del. Celoten tretma je res prilagojen nam nosečnicam – tako da nam je res udobno in se res lahko sprostimo."

ALOJZ PETROVČIČ

Značke: Ana Klašnja