Ana Klašnja ne skriva več, da je tako zelo stradala, da je kar hirala

22. 4. 2024
Deli
Ana Klašnja ne skriva več, da je tako zelo stradala, da je kar hirala (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Balerina Ana Klašnja ne skriva, da rada kaj dobrega poje in to ji je v preteklosti večkrat delalo težave.

Balerina Ana Klašnja ima že leta izjemno vitko postavo in seveda je mnoge večkrat zanimalo, kako ji to uspeva, saj je jasno, da mora zaradi narave svojega dela ves čas ohranjati približno enako število kilogramov. "Večini javnosti bi se to zdelo hecno, a sem bila ves čas malce preobilna za balet. Ko pa hodim po cesti, rečejo, da sem čisto presuha. Od nekdaj rada jem. Vedno sem imela bolj polna lička, zaobljene boke in je bilo treba paziti," je pred časom za Njena.si povedala Ana.

"Bilo mi je težko, poskusila sem kup diet, in bila prepuščena sami sebi. Ko si mlajši, delaš neumnosti in se nenadzorovano odrekaš hrani. Odkar sem mama, mi ni treba več paziti. Lahko pojem kar koli in kilogramov ni," je bila povsem odkrita Ana, ki ima danes takšno postavo, da ji jo mnoge zavidajo, seveda pa je jasno, da so za  njeno postavo zaslužni tudi številni treningi.

Ana je v preteklosti preizkusila številne diete in seveda skušala na vse načine shujšati, ker je to od nje zahtevala služba. "Vam pa povem, da sem preizkusila vse diete – od ločevalnih, prekinitvenih, prehrambnih dodatkov, ploščic, ki bi me nasitile. Toliko neumnosti! Nekoč sem za vlogo Giselle tri mesece prav hirala, nisem jedla nič, razen malo rib, mesa in sadja ter pila kavo," je bila brutalno odkrita za Njena.si

"Bila sem zadovoljna z vitko postavo, vendar je bila cena visoka: za eno leto sem izgubila menstruacijo, staknila sem stresne frakture in druge poškodbe. Dolgo sem potrebovala, da sem si povrnila zdravje. Balet ni vse na svetu, bila sem dovolj pametna, da sem to videla. Mnogo deklet pa ima leta in leta težave zaradi stradanja. Vse za balet ... To je res psihopatska ljubezen," je razkrila žalostno resnico, ki se skriva za to lepo umetnostjo.

Danes ve, da mora ohranjati zdravo postavo in da hujšanje za vsako ceno pač ni prava izbira. Kljub vsemu je zdaj lažje, ker odlično pozna svoje telo in zna pravilno pristopiti, zato so tudi posledice povsem drugačne, kakor pa jih je nosila nekoč, ko je bilo treba v hitrem času shujšati določeno število kilogramov in je bilo to mogoče doseči le z rigoroznimi dietami, ki jih mnogi ne bi zmogli.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave