Ana Klašnja pokazala avto, ki jo je čisto navdušil, samo poglejte si tega jeklenega konjička

Ana Klašnja pokazala avto, ki jo je čisto navdušil, samo poglejte si tega jeklenega konjička (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
2. 11. 2021

Ponosno se je slikala ob tem lepotcu, ki je osvojil številne voznike.

Naša balerina Ana Klašnja, ki jo številni gledalci spremljajo v šovu Slovenija ima talent v vlogi žirantke, očitno obožuje jeklene konjičke, saj je pred kratkim takole pokazala svoje veselje in užitek v vožnji z nespornim lepotcem.

Redko ju vidite skupaj, to je postavni fant voditeljice Jane Morelj, takole sta zaljubljena

"Zares imam rada vožnjo. Zame je sprostitev in užitek, sploh s takim unikatnim vijolcnim lepotcem kot je novi Polo. Ravno prav eleganten in ravno prav športen. Se tudi vam zdi, da je čist zame??," je Ana spraševala svoje sledilce. In marsikomu se je ta lep avtomobil zdel kot nalašč za elegantno balerino.

Ob tem se je slikala v taki pozi, da je pokazala svoj mišičast trebušček, ki ji ga marsikatera zavida. No, to je posledica zahtevnih vaj in treningov, saj zaradi svojega dela mora vestno skrbeti za odlično formo. In ker Ana obožuje ples, to z veseljem počne.

Tako kot se je njenim sledilcem zdel avto vijolične barve kar pravšnji zanjo, se zdi tak tudi nam - odlično si pristojita!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)