Ana Klašnja pokazala, kako nositi športni modrček in videti je fantastično!

Ana Klašnja pokazala, kako nositi športni modrček in videti je fantastično! (foto: POP TV za Slovenija ima talent) POP TV za Slovenija ima talent
12. 11. 2022

Nam je res všeč, pa vam? Pred kratkim je uživala na obali, kjer je ujela še zadnje tople jesenske sončne žarke.

Življenjski slog naše balerine Ane Klašnja je aktiven in razgiban. Tako ne čudi dejstvo, da tudi počitnice izkoristi za gibanje, ki je del njenega vsakdana.

Ana se je tako odločila za sprehod ob obali, za to priložnost pa je oblekla športni stajling, katerega zvezda je bil čudovit športni modrček znamke Nike v barvi limete. Kombinirala ga je na zelo šik način, in sicer z modro srajco, ki se dobro obnese v kombinaciji z večino kosov. Ta modna izbira ni le praktična, temveč tudi izjemno prijetna za oči, saj se modra in zelena odlično ujameta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

Zraven je Ana nosila športne črne hlače in pisano športno kapo, od modnih dodatkov pa je poleg uhanov izbrala večjo uro. V morje sicer ni skočila, se je pa kljub temu odlično zabavala, o čemer priča njen širok nasmeh.

Nas je ta stajling vsekakor navdihnil, da dobesedno zavihamo rokave elegantne srajce in se še danes odpravimo v telovadnico!

Fotografije: IG

Preberite več na Elle.si