Ana Klašnja pokazala svoj dom, res ima odličen okus, poglejte si, kako je lepo pri njej

Ana Klašnja pokazala svoj dom, res ima odličen okus, poglejte si, kako je lepo pri njej (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 9. 2021

Naša balerina si je pred kratkim med predstavo poškodovala nogo, tako da je bila primorana počivati.

Ana Klašnja, naša postavna balerina, ki jo gledalci poznajo tudi v vlogi žirantke šova Slovenija ima talent, vedno pritegne pozornost. Marsikdo je ob poškodbi noge, kar je za njen poklic zelo neprijetno, sočustvoval z njo. Sama pa se ni predala malodušju, temveč je tudi v času okrevanja na vso moč uživala.

Tako razkošna je soba hčerke Iris Mulej, ostali boste brez besed

To je pokazala svojim sledilcem na Instagramu, saj jih je v preteklih dneh razveseljevala z lepimi prizori, kot je tale. Pokazala je, kako udobno in lepo je njeno domovanje, v katerem si vzame čas zase in za svojo družino.

Prosti čas rada preživlja na udobnem kavču, na katerem z veseljem v roke vzame kakšno knjigo. Očitno je pri njej doma dnevna soba združena z jedilnico, saj v ozadju vidimo lepo, belo mizo in stole.

Velika okna ponujajo razgled na zeleno okolico, to pa je pogled, ki zagotovo sprošča. Nič čudnega ni, da se rada zadržuje v udobju svojega lepega doma, varnega pristana, kjer najde svoj mir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)