Ana Klašnja priznala, da se ji hujšega, kot to ne bi moglo zgoditi

Ana Klašnja priznala, da se ji hujšega, kot to ne bi moglo zgoditi (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
13. 10. 2021

Balerina Ana Klašnja je zaradi poškodbe že nekaj časa na prisilni bolniški, upa pa, da se bodo stvari čim hitreje uredile in da bo ponovno lahko delala tisto kar jo najbolj veseli, plesala na baletnih odrih.

"Za balerino ne more biti hujšega od tega, da jo izda njeno telo. In natančno to se mi je zgodilo, ko sem si najmanj mislila in želela. Letošnja baletna sezona je bila zelo posebna in naporna. Kot da bi želeli občinstvu dati vse, kar zmoremo ponuditi, preden bi se morali spet posloviti. Tako smo imeli le tri tedne dopusta, preostali čas pa smo imeli vaje in predstave, pa odlično gostovanje v Španiji … Po poškodbi sem potrebovala kar nekaj časa, da sem za silo okrevala.

Takšno je danes ljubezensko življenje Helene Blagne in tako odkrita je bila

Saj ne vem natančno, kaj mi je bilo huje, fizična ali psihična bolečina. Hudo mi je, ker imamo predstave, jaz pa ne morem plesati, česar si tako želim, saj sem bila v res odlični formi. Očitno pa mi je telo želelo sporočiti, da je morda vsega malo preveč, in me ustavlja. Zdaj redno hodim na fizioterapijo in komaj čakam, da spet obujem baletne copate. Po žalostnem začetku letošnje jeseni se počasi pobiram. Mi je pa vseeno lepo, ko sem več časa doma in imava zjutraj, preden gre v vrtec, z Jašo več časa za skupno crkljanje."

Vir: Lady