Ana Klašnja: Rada nakupuje za dojenčka

Ana Klašnja: Rada nakupuje za dojenčka (foto: Primož Predalič, Goran Antley, osevni arhiv) Primož Predalič, Goran Antley, osevni arhiv
Vir: Story
14. 1. 2016

Lani novembra je odjeknila novica o tem, da prvega otroka pričakujeta balerina Ana Klašnja in koreograf Miha Krušič. Ana je veselo novico potrdila v nedeljski oddaji Slovenija ima talent, ko je po drezanju voditelja Vida Valiča povedala, da jih za žirantskim stolom zdaj sedi pet. Nosečnosti ni pričakovala in nekaj časa tudi ni vedela, zakaj je tako čustvena, zdaj pa se s partnerjem že veselo pripravlja na novega člana družine.

Čeprav tega nista načrtovala, sta z Miho presrečna, da bosta postala starša, saj sta si oba potihoma želela družine. Očitno je balerini poškodba, ki jo je za nekaj časa odvrnila z odrov, postala blagoslov, kajti po naših izračunih je bil dojenček ali dojenčica spočet ravno takrat. Zdaj je prvič s trebuščkom doživela praznike in v novo leto s svojim ljubljenim skočila še bolj izpopolnjena. Tudi letos sta bila namreč pri njenih in njegovih starših, ki so od sreče, da bodo kmalu postali stari starši, gotovo še bolj veselo dočakali leto 2016. Vsemu veselju pa navzkriž hodijo nosečniške tegobe, ki jih Ana kar dobro občuti. "Nosečnost je čudovito in nepozabno obdobje v življenju ženske, ne morem pa reči, da je vse rožnato in niti malo naporno. Zaradi divjanja hormonov sem neznansko občutljiva, so dnevi, ko bi lahko letela od energije, in potem takšni, ko se razjokam za vsako malenkost in sem zelo utrujena," pojasni Ana, ki je bila že tako izredno čustvena tudi med snemanjem oddaje Slovenija ima talent. "Vonjam kot policijski pes in neprestano mi nekaj ne paše pri hrani. Kožo imam presušeno, ampak kljub temu polno tistih najstniških mozoljčkov. (smeh) Pomagam si z Melivitinim avokadovim oljem za obraz," še doda bodoča mamica, ki prizna tudi, da je njena profesionalna deformacija tudi neprestana skrb, ali je njeno telo v formi.

"Vsako spremembo takoj opazim, zdaj seveda še toliko bolj. Kar hecno je, kako se ti telo spreminja iz dneva v dan. Malo pogrešam treninge, ki jih v celoti zdaj seveda ne smem več delati," pove Ana. Z Miho že načrtujeta, kako bosta opremila dojenčkovo sobo in katere igračke ter druge pripomočke potrebujeta za prvih nekaj mesecev življenja malega zakladka. "Seveda se novega člana zelo zelo veseliva in Miha me komaj zadržuje, da že zdaj ne kupim vsega. Malo pa sem se že pregrešila in odšla potešit radovednost v prelepo trgovinico Malih zakladov v Maxiju," pove Ana, ki se je takoj zaljubila v plišasto igračko žirafo Little Giraffe, katere ambasadorka je Suri Cruz, hčerka Toma Cruza, ki jo povsod nosi s seboj. Sentimentalna igračka je tako postala prvi nakup in za zdaj še dokaj osamljeno sedi v neopremljeni sobici, ki bo z vsakim naslednjim mesecem gotovo veselo razigrana in pisana. Pri skrbi za telo, ki ji je Ana izpostavljena že celotno kariero, si med nosečnostjo lahko malce oddahne, saj ji bitje, ki raste v njej, diktira svoj tempo. "V prvem trimesečju sem bila nora na burek. Očitno je moje telo nabiralo maščobe in tudi proti slabosti mi je ta najbolj pomagal," pojasni Ana, ki zdaj poskuša jesti uravnoteženo, zdravo in raznovrstno hrano. "Je pa super, da končno lahko jem, kadarkoli mi paše, tudi če je to sredi noči," pove v smehu.

Napisala Manja Plešnar
Fotografije Primož Predalič, Goran Antley, osevni arhiv

Značke: Ana Klašnja
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story02/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 02/2016

Story 02/2016, od 06. 01. 2016