Ana Klašnja razkrila, kako se je soočila z veliko bolečino, res ji ni bilo lahko

Ana Klašnja razkrila, kako se je soočila z veliko bolečino, res ji ni bilo lahko (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
12. 10. 2021

Naša balerina je prvič javno govorila o tej temi in videlo se je, da so jo premagala čustva.

Ano Klašnja spremljamo kot žirantko v priljubljenem šovu Slovenija ima talent, ki ga spremljajo številni zvesti gledalci. V eni od oddaj je Ana začela jokati, ko je videla nastop mlade Arione, to pa je ostale žirante res začudilo, zato se je odločila, da bo spregovorila o svoji izkušnji.

Tako elegantna je bila Urška Bačovnik Janša v obleki, ki je požela občudovanje

Ariono je za nastop navdihnil oče, ki je lansko leto zbolel za koronavirusom. Njegovo življenje je bilo ogroženo, saj je bil v komi. Mladenka je takrat izgubila vso svoje veselje do petja. Ko je oče po izkušnji z boleznijo ozdravel, je Ariono opogumil, da se je prijavila v šov. Ano je njen nastop spomnil na njenega očeta, ki ga je pred kratkim žal izgubila.

"Draga moja, oprosti za moje solze. Ko si začela razlagati o očetu, kako te podpira, kako si zaradi njega danes tu, sem se spomnila na svojega očeta, ki je pred kratkim preminil. Kako me je vedno vozil na treninge, kako mu ni bilo odveč sedeti pred plesnim studiem in me čakati. Kadarkoli sem poklicala, je bil tam zame. Hotela sem ti reči, da bodi vesela, da ga imaš, drži ga in preživi vsako sekundo, ki jo lahko, z njim," je dejala Ana.