Ana Klašnja razkriva, kdo je njena velika ljubezen, bila je nadvse iskrena

Ana Klašnja razkriva, kdo je njena velika ljubezen, bila je nadvse iskrena (foto: POP TV za Slovenija ima talent) POP TV za Slovenija ima talent
25. 4. 2022

Joooj, kako lepo, no 😍

Naša balerina Ana Klašnja ne razkriva podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Odkar sta se z Miho Krušičem razšla, se je v javnosti že večkrat ugibalo, ali obstaja nekdo drug, ki ji je ukradel srce. Ana glede tega ostaja skrivnostna, a hkrati odkrito priznava, kdo je za vedno v njenem srcu.

"Na današnji dan pred šestimi leti se je rodil fantek, ki mi je svet obrnil na glavo. Dal mi je nepredstavljivo ljubezen in srečo, za kar sem vsak dan neskončno hvaležna," je ob sliki, na kateri v rokah drži balone, zapisala postavna Ana.

Seveda gre za njenega sina Jašo, ki ga ima z bivšim partnerjem Miho. Njegova sreča je obema staršema najpomembnejša in tudi oba zgledno skrbita zanj. Jaša se je zagotovo posladkal s kakšno tortico ob rojstnem dnevu, mama Ana pa je pokala od ponosa, kar je razvidno tudi s prizora, ki ga je objavila. Vse najboljše tudi v našem imenu!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a s n j a (@anaklasnja)