Ana Klašnja: Razvajanje v Portorožu

Ana Klašnja v družbi Lee Sevšek Buterin, izvršne direktorice za področje Term & Wellness LifeClass, in Nataše Šmidovnik, direktorice v podjetju Via Naturalis. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
27. 3. 2016

Portoroški hoteli LifeClass oziroma Terme Portorož so pred dnevi gostile vrhunsko plesalko Ano Klašnja, in sicer na prav posebnem dogodku, povezanem z LifeClassovim novim programom za nosečnice v sodelovanju s podjetjem Via Naturalis, regijskim distributerjem za blagovno znamko Balm Balm z naravno kozmetiko z ekološkim certifikatom.

Ana sicer nestrpno pričakuje rojstvo otroka, a se je z veseljem odzvala na sproščeno razvajanje v LifeClassu z vrhunsko organsko kozmetiko Balm Balm, prilagojeno tudi potrebam bodočih mamic.

Ana je v odlični formi in materinstvo ji je dalo nov sij. Tako so simpatično plesalko v veselem pričakovanju gostili tudi v hotelih LifeClass, kjer so jo želeli v sodelovanju s podjetjem Via Naturalis razveseliti in pocrkljati s prav posebnim presenečenjem le korak od morja. Tako so jo povabili na prijeten tretma za dva, učinkoval pa je pravzaprav kar za tri. Slovenska plesalka po tretmaju ni skrivala navdušenja nad razvajanjem ter super ekipo, ki je poskrbela, da sta se Ana in njen partner Miha Krušič počutila kot prenovljena.

"Z mojim dragim sva bila po tretmajih v hotelih LifeClass razcrkljana in popolnoma sproščena. Miha je imel ayurvedsko masažo, jaz pa prilagojen tretma za nosečnice. Imela sem podložen hrbet v ledvenem delu, ki je med nosečnostjo najbolj obremenjen. Bila sem v zelo udobnem položaju, z dvignjenim vzglavjem in blazino med nogami. Tretma je bil res super. Masirali so mi celoten hrbet in še posebej ledveni del. Celoten tretma je res prilagojen nam nosečnicam, tako da nam je res udobno in se res lahko sprostimo," je povedala Ana, ki že vse svoje misli usmerja v dan, ko bo prvič vstopila v odgovorno vlogo mamice.

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije Helena Kermelj

Značke: Ana Klašnja
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story12/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 12/2016

Story 12/2016, od 17. 03. 2016