Ana Klašnja spregovorila o samskem življenju

Vir: Lea
18. 9. 2013

Lepa balerina in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja ima za seboj polno poletje in zaslužen dopust, kjer si je odpočila in nabrala moči za nove projekte, ki jo čakajo v prihodnjih mesecih.

Odkar je očarljiva Ana v medijskem svetu, se mora veliko ukvarjati s številnimi ugibanji o svojem ljubezenskem življenju. A kljub vsem ugibanjem o tem, ali je samska ali ne, je brez problema priznala, da je še vedno samska.

"Še vedno sem samska, res je. Ne morem ravno reči, da mi to ustreza, ampak verjamem, da je vse za nekaj dobro. Se pač trenutno bolj posvečam svoji karieri, družini in prijateljem," je iskreno povedala Ana, ki je v začetku septembra vstopila v Kristusova leta.

In čeprav bi si kdo mislil, da skriva svoja leta, sama o tem nima zadržkov govoriti.

"Res je, da ženske, zlasti plesalke, zelo nerade govorimo o svojih letih, ampak naj vam bo ... Ker imam rojstni dan na začetku sezone, običajno nihče ne ve, da sem se že vrnila z dopusta, tako da se vsako leto malo potuhnem in ga praznujem resnično samo v krogu najbližjih," je s hudomušnim nasmeškom povedala balerina.

Več je zaupala reviji Lea, za katero je spregovorila o svojih novih projektih na baletnem področju, o želji po vrnitvi na male zaslone in načrtu za uresničitev svoje velike želje.