Ana Klašnja spregovorila o tem, kakšen odnos imata zdaj z Miho Krušičem, to se dogaja

Ana Klašnja spregovorila o tem, kakšen odnos imata zdaj z Miho Krušičem, to se dogaja (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
4. 10. 2021

Balerina Ana Klašnja to leto nima sreče, najprej se ji je zgodila poškodba, zdaj pa se je razšla še s svojim dolgoletnim partnerjem Miho Krušičem.

"Ja, res je, nisva več skupaj. Vendar se trudiva biti še naprej ljubeča in odgovorna starša ter delovati v skupno dobro Jaše. Več pa ne bom komentirala," je Ana Klašnja razkrila za Lady, zato vse kaže, da se trudita ostati v dobrih odnosih, saj imata skupaj sina Jašo.

Ana ima za seboj težko leto, saj je že nekaj časa poškodovana in zato trenutno ne more nastopati na baletnih odrih in ne skriva, da jih že močno pogreša. "Za balerino ne more biti hujšega od tega, da jo izda njeno telo. In natančno to se mi je zgodilo, ko sem si najmanj mislila in želela. Letošnja baletna sezona je bila zelo posebna in naporna. Kot da bi želeli občinstvu dati vse, kar zmoremo ponuditi, preden bi se morali spet posloviti. Tako smo imeli le tri tedne dopusta, preostali čas pa smo imeli vaje in predstave, pa odlično gostovanje v Španiji … Po poškodbi sem potrebovala kar nekaj časa, da sem za silo okrevala. Saj ne vem natančno, kaj mi je bilo huje, fizična ali psihična bolečina. Hudo mi je, ker imamo predstave, jaz pa ne morem plesati, česar si tako želim, saj sem bila v res odlični formi. Očitno pa mi je telo želelo sporočiti, da je morda vsega malo preveč, in me ustavlja. Zdaj redno hodim na fizioterapijo in komaj čakam, da spet obujem baletne copate. Po žalostnem začetku letošnje jeseni se počasi pobiram. Mi je pa vseeno lepo, ko sem več časa doma in imava zjutraj, preden gre v vrtec, z Jašo več časa za skupno crkljanje," je še dodala Ana,ki seveda upa, da ji bo zdravje že kmalu odlično služilo.