Ana Klašnja tako svetle barve las še ni imela, a ji noro dobro pristoji - tako kot "divja" pričeska

19. 8. 2022
Deli
Ana Klašnja tako svetle barve las še ni imela, a ji noro dobro pristoji - tako kot "divja" pričeska (foto: POP TV za Slovenija ima talent)
POP TV za Slovenija ima talent

Ob tem prizoru smo rekli samo: vaaaau! Res je prava diva.

Ana Klašnja je to poletje veliko časa preživela na morju, kjer si je spočila po naporni sezoni in nabirala moč za naslednje delovne podvige, ki jo še čakajo. Medtem pa je na vso moč uživala in svoje oboževalce razveseljevala z lepimi morskimi prizori.

Tanja Žagar v kopalkah: Takole je videti po porodu in nam se zdi noro lepa

Večkrat je objavila svoje slike v kopalkah in pokazala, da tudi takrat, ko počiva, skrbi za to, da ostane v vrhunski baletni kondiciji. Ni se pretirano izpostavljala soncu, saj se zaveda, da je treba paziti na zdravje kože - pa tudi las. No, ti pa so zdaj precej svetlejši, kot so bili, kar je jasno vidno na spodnjem posnetku. Vajeni smo, da ima temno rjave lase, zdaj pa so ti za kar nekaj odtenkov svetlejši.

Verjetno ne gre za uporabo svetlejšega odtenka barve, temveč za naravno posvetlitev las. Nanje je vplivalo morje in sonce, rezultat pa nas je navdušil! Ana je enako lepa tako s temnimi kot s svetlimi lasmi, s pričesko, ki jo je skuštral veter, pa je zagotovo videti vsaj desetletje mlajša. Prepričajte se sami!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu