Ana Klašnja tarča kritik!

Ana Klašnja (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
26. 4. 2013

Balerina Ana Klašnja se je kot žirantka v šovu Slovenija ima talent proslavila s svojim ostrim plesnim očesom, ki ne dopušča napak.

Prav zato je bila večkrat tarča kritik nezadovoljnih kandidatov, vendar pravi, da je dovolj močna, da je to ne bo spravilo iz tira.

"Na žalost nekateri tekmovalci že na oder prikorakajo z negativno energijo, ko pa so deležni kritike žirije, je ta energija še toliko bolj opazna. To je seveda sestavni del tovrstnih šovov, vendar se sama s temi kandidati ne obremenjujem, saj je očitno, da bi na ta način radi rešili ali pa izrazili določene težave," pravi Ana in dodaja:

"Te nastrojenosti ne začutimo le v žiriji, ampak tudi občinstvo, zato menim, da je najbolje, da očitke z njihove strani sprejmeš z nasmeškom na obrazu in počakaš na naslednjega kandidata, ki bi na odru rad pokazal svoj talent, zaradi katerega smo tudi mi tam."

Da bi jo kakšen razočaran tekmovalec počakal pred domačimi vrati se ne boji. "Nimam se kaj bati, saj imam Branka in Damjana za varnostnika. (smeh) Vsak ima pravico do svojega mnenja in na vsakih sto ljudi, ki mi pošljejo ganljive pohvale, se razumljivo najde tudi kakšen, ki meni, da nimam pojma. To sprejemam. Vsi smo samo ljudje in vsi delamo napake," je še povedala v intervjuju, ki si ga lahko v celoti preberete v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 18/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 18/2013

Story Story 18/2013, od 24. 04. 2013