Ana Klašnja tega ne naredi prav pogosto, a zdaj več ni mogla skrivati svojega (zelo upravičenega) ponosa!

Ana Klašnja tega ne naredi prav pogosto, a zdaj več ni mogla skrivati svojega (zelo upravičenega) ponosa! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
10. 10. 2022

Naša balerina je hkrati tudi mamica in letos je nadvse ponosna, saj je njen sin Jaša prvič prestopil šolski prag.

 To je pomemben mejnik v življenju, kar tudi Ana Klašnja dobro ve. V pogovoru za revijo Lady je zaupala, kako je doživljala vse skupaj. Med drugim je dejala, da ji je šlo kar na jok, a jih je morala zadrževati.

Voditeljica POP TV že nekaj let ljubi tega lepega slovenskega glasbenika, a ju redko vidimo skupaj

Njen Jaša je bil sicer sprva zelo zagret za šolo, a je navdušenje splahnelo, ko je ugotovil, da zraven pridejo tudi obveznosti, pravi Ana.

"Ustavilo se je, na primer, pri šiljenju barvic in svinčnikov, kar je treba postoriti vsak dan, a si je zmotno domišljal, da bo to počela mama. Seveda sem mu takoj razložila, da to ne bo šlo tako. Sprva je bilo malo slabe volje, potem pa je končno dojel, da bo to moral iz dneva v dan delati sam."

vir: revija Lady

Dodala je še, da so ji bila prva štiri leta materinstva res naporna, saj njen Jaša ni spal. A zdaj, ko je to minilo, je vse odlično. Sama pa ne sme niti pomisliti na vse neprespane noči, ko jo je pestila utrujenost. No, pomembno je, da je otrok zdrav in zadovoljen ter da tudi ta faza enkrat mine. Zdaj je tudi minila in je že v šoli!