Ana Klašnja: Uživala v razvajanju

Ana že nestrpno pričakuje rojstvo otroka, zato se je z veseljem odzvala na sproščeno razvajanje v LifeClassu z vrhunsko organsko kozmetiko Balm Balm.
 (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
2. 4. 2016

Portoroški hoteli LifeClass, natančneje Terme Portorož, so pred dnevi gostili vrhunsko plesalko Ano Klašnja na prav posebnem dogodku v povezavi z novim programom za nosečnice v sodelovanju s podjetjem Via Naturalis, regijskim distributerjem za blagovno znamko naravne kozmetike Balm Balm z ekološkim certifikatom.

Simpatična plesalka, ki je videti v odlični formi ter kar žari od pričakovanja, da bo vstopila v vlogo mamice, si je z veseljem vzela nekaj ur časa ter se odpravila na slovensko obalo na sproščeno razvajanje. To so ji zagotovili v LifeClassu z vrhunsko organsko kozmetiko Balm Balm, prilagojeno tudi potrebam bodočih mamic.

Za otroka le najboljše

Pred storitvijo nam je v krajšem pogovoru razkrila: "Seznanjena sem s kozmetiko Balm Balm, saj prisegam na organsko. Predvsem zdaj, ko se v meni razvija otrok, je ta program z imenom Mum to be prišel kot naročen. Kot vse ženske seveda obožujem kozmetiko. Težko se ji uprem, saj smo ženske rade urejene in z veseljem izberemo kozmetiko, ki ustreza naši koži. Veliko pozornosti namenim negi telesa in tudi obraza. V nosečniškem obdobju sem še toliko bolj pozorna, saj moram paziti, da izdelki niso agresivni in da so čim bolj naravni. Lepota prihaja od znotraj, a vsak detajl oziroma pravilno izbran kozmetični izdelek, v tem primeru kultne kozmetike Balm Balm, lahko pripomore k res super počutju in videzu," pojasni Ana, ki po terapiji v LifeClass Termah ni skrivala navdušenja nad razvajanjem ter super ekipo, ki je poskrbela, da sta se Ana in njen fant Miha počutila kot prenovljena. "Lahko rečem, da sva oba z dragim po terapijah v LifeClass hotelih razcrkljana in popolnoma sproščena. Miha je imel ajurvedsko masažo, jaz pa prilagojen tretma za nosečnice. Imela sem podložen hrbet v ledvenem delu, ki je med nosečnostjo najbolj obremenjen. Bila sem v zelo udobnem položaju, z dvignjenim vzglavjem in blazino med nogami. Bilo je res super. Masirali so mi hrbet in zlasti ledveni del. Celotna storitev je res prilagojena nam nosečnicam – tako da nam je res udobno in da se res lahko sprostimo."

Značke: Ana Klašnja