Ana Klašnja v hlačnih nogavicah, ki bi jih hotela imeti vsaka, njene noge so videti še lepše!

30. 12. 2022
Deli
Ana Klašnja v hlačnih nogavicah, ki bi jih hotela imeti vsaka, njene noge so videti še lepše! (foto: POP TV za Slovenija ima talent)
POP TV za Slovenija ima talent

Izbrala je nogavice z igrivim vzorčkom, ki polepša noge vsake dame, tudi njene, ki pa so naravnost popolne!

Naša balerina Ana Klašnja je zagotovo ženska z izbranim modnim okusom, kar dokaže vsakič, ko se pojavi v javnosti. Tokrat je malo črno oblekico, klasiko, ki naj bi jo v omari imela vsaka ženska, popestrila s hlačnimi nogavicami s priljubljenim in modnim pikastim vzorčkom, ki na njej deluje nadvse igrivo in "razbije" resnost obleke. V taki opravi se je postavila pred objektiv in delila zapis, ki razkriva še nekaj drugega - njeno skrb za okolje in družbo, v kateri živi.

Preberite še: Severina poskrbela za nor spektakel, vsi pa so se spraševali, kako lahko pleše v takih škornjih (poglejte, ne bo vam žal)

"Novoletni čas je čas okraševanj. S tem ustvarimo čarobnost, žal pa porabimo ogromneo električne energije. Letos s kampanjo »Zadnji ugasne lučke« spodbujamo k ugašanju novoletnih lučk čez noč doma, v pisarnah in drugod. Vsak klik na spletni strani zadnjiugasnelucke.si je vreden 1 € za nakup varčnih žarnic, ki jih bomo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje razdelili socialno šibkim.
Vsako dejanje šteje," je poudarila Ana.

Morda vas zanima: Hčerki Čuka Jožeta Potrebuješa sta zdaj taki lepotici, da obračata številne glave, njun oče pa kar žari od ponosa!

Lepo je, da je s svojo prepoznavnostjo še druge vzpodbudila k dobrodelnosti, ki je v prazničnem času še posebej zaželena. Vsaka pomoč za tiste, ki jo res potrebujejo, je še kako dobrodošla. Bravo, Ana!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)