Ana Klašnja objavila posnetek v kopalkah, a marsikomu je ušla ena podrobnost (je pokazala preveč?!)

18. 7. 2023
Deli
Ana Klašnja objavila posnetek v kopalkah, a marsikomu je ušla ena podrobnost (je pokazala preveč?!) (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša balerina je res postavna dama, ki z veseljem obleče kopalke. Za vsako sezono si izbere različne modele, ob tem pa vsekakor ne ostane neopažena.

Ano Klašnja poznamo kot balerino in žirantko priljubljenega šova Slovenija ima talent. Je ena od tistih oseb, ki naravnost obožujejo poletje in vse, kar prinaša ta letni čas. Zelo rada uživa ob morju ali ob bazenu, kjer se ohladi, zato ne čudi dejstvo, da je v njeni omari kar precej modelov različnih kopalk.

Preberite še: Vau, Dejan Krajnc je naredil nekaj, kar ni pričakoval nihče in čisto presenetil (oboževalke pa ...)

Pogosto nosi dvodelne modele, a obožuje tudi enodelne. V obojih pa pride do izraza njena popolna in čvrsta postava. Nazadnje je svoje oboževalce razveselila s posnetkom, na katerem nosi lepe, elegantne in črne enodelne kopalke, ki poudarijo njen ozek pas. Zgornji del je močno dekoltiran, zato ne čudi dejstvo, da se je marsikomu pogled zadržal prav tam.

Nekateri tega niso opazili, a blago je malce prosojno ... in zato smo posnetek pogledali kar dvakrat! No, Ana se res nima česa sramovati, in vedno je pozorna na to, da - če že pokaže svoje telo - to naredi na zelo okusen in diskreten način. In če ste še sami med tistimi, ki se odločajo za pravi model kopalk zase, je ta, ki ga nosi Ana, preprosto fantastičen.

Morda vas zanima: Tako luksuzen je novi avto Tine Maze, ko ga je pokazala, so mnogi kar obnemeli, kakšen lepotec

Kopalke še krasi pas z zlato zaponko, od modnih dodatkov pa je izbrala še praktični klobuk, s katerim je zaščitila lase in kožo obraza pred žgočim soncem. Elegantno se je sprehodila ob bazenčku in jasno pokazala, kaj je to nesporna samozavest. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

BONUS VIDEO: Pogovor z vsestransko ustvarjalko Anabel, ki razkrije marsikaj zanimivega.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave