Ana Klašnja v kopalkah pokazala svoj izklesano postavo, resnično je čudovita!

Ana Klašnja v kopalkah pokazala svoj izklesano postavo, resnično je čudovita! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
6. 7. 2021

Slovenska balerina ne neha navduševati!

Ana Klašnja, ki jo je slovenska javnost pobliže spoznala v šovu Slovenija ima talent, šteje več kot štiri desetletja, a to se na njeni postavi niti malo ne pozna.

Še vedno je nadvse zapeljiva dama, ki se brez težav v kopalkah postavi pred objektiv in s svojo čvrsto ter vitko postavo vedno znova navduši. Očitno se mudi na počitnicah nekje ob morju, od koder je prek družbenega omrežja nazdravila svojim sledilcem.

Za to sezono je izbrala dvodelne kopalke s črnim nedrčkom in hlačkami s cvetličnim vzorcem, svoje bujne lase pa si je spletla v dve kitki, kar jo še dodatno pomladi. Svoj poletni stajling je popestrila z nalakiranimi nohti, izbrala pa je rdečo barvo.

Ana med letom naporno trenira, da ohrani baletno kondicijo, ki jo potrebuje za sodelovanje v plesnih predstavah. Poleti pa si le vzame malce oddiha, a nikakor ne zanemari vsakodnevne telovadbe, saj je ta neločljiv del njenega življenja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)