Ana Klašnja v kopalkah pokazala še nikoli tako čvrsto zadnjico in mnogi so se ozirali za njo

17. 8. 2023
Deli
Ana Klašnja v kopalkah pokazala še nikoli tako čvrsto zadnjico in mnogi so se ozirali za njo (foto: POP TV za Slovenija ima talent)
POP TV za Slovenija ima talent

Balerina Ana Klašnja na plaži vsako leto jemlje dih.

Balerina Ana Klašnja ne skriva, da je poletje njen letni čas, ko lahko uživa v soncu, morju in vsemu kar ta letni čas prinaša. "Načeloma sem človek poletja in obožujem morje. Nič nimam proti snegu, sploh ker se ga otroci tako noro veselijo. Ampak sem bolj topel človek in če se le da, pobegnem nekam, kjer se lahko nastavljam sončnim žarkom in skočim v vodo. Velikokrat pa grem rada tudi iz države, saj mi je všeč, da me ne prepoznajo vsi. Ne me narobe razumeti, ampak tam se lahko še bolj sprostim," je pred časom v intervjuju za Story dejala Ana Klašnja.

Zdi se, da je letos že našla košček raja pod soncem samo zase, saj je uživala v Grčiji, kjer se je povsem sprostila in na plaži kazala zares zapeljivo postavo, ki ji jo mnoge še kako zavidajo, saj je videti zares sanjsko. Ana pa ne skriva, da tudi ona čuti leta in da je z leti težje ohranjati idealno postavo. "Ker sem starejša, imam drugačen način plesa. Ko odrasteš in dozoriš, sploh na umetniško-plesnem področju, drugače doživljaš vse. Drugače čutiš oder in imaš osvojene korake. Veš, kako se rešiti iz neprijetnih situacij. Je pa res, da imaš pri dvajsetih moč in energijo. Iz izkušenj vem, kako pristopiti k vlogam, moja tehnika je izpopolnjena in imam drugačen umetniški pristop kot na začetku," je dejala že pred časom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

No, nam se zdi, da ji še vedno odlično uspeva in da je prav gotovo ena tistih znanih Slovenk, ki ima takšno postavo, da za seboj obrača številne glave, še posebej seveda na plaži, kjer je videti kot morska sirena.

Bonus video: Pogovor z Ano Roš.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu