Ana Klašnja: V veselem pričakovanju

Anja je presrečna, da je 
po letih neuspešnih 
ljubezenskih razmerij le 
spoznala fanta, v 
katerem je prepoznala, 
da si z njim želi 
ustvariti družino. (foto: Sašo Radej, Goran Antley, Miro Majcen) Sašo Radej, Goran Antley, Miro Majcen
Vir: Nova
16. 11. 2015

Ena izmed medijsko najbolj prepoznavnih balerin in ne nazadnje priljubljena žirantka v zabavni oddaji Slovenija ima talent Ana Klašnja že nekaj mesecev žari od sreče.

Lepa balerina Ana je presrečna, da bo v pomladnih dneh prihodnjega leta postala prvič mamica in svojo ljubezen z Miho še bolj utrdila.
Izvedeli smo, da se Anja in njen Miha zunaj plesnih in žirantskih obveznosti veliko pogovarjata o starševski vlogi ter vzgoji otroka.

Prelestna balerina je svoje ljubezensko razmerje s prodornim in delavnim slovenskim plesnim koreografom in plesalcem Miho Krušičem nadgradila z vstopom v vlogo bodoče mamice ter njun odnos še dodatno utrdila. V vlogo mamice naj bi Anja po besedah skritega vira vstopila prihodnje leto spomladi. Postavna in vedno nasmejana balerina, ki je tudi v nedeljskih televizijskih oddajah talentov v vlogi stroge žirantke videti v popolnem objemu sreče, ne skriva, da je tudi televizijsko pojavljanje v njenem življenju v zadnjih letih stvari obrnilo na glavo ter ljubezen z vrhunskim plesalcem in koreografom utrdilo do te mere, da sta svoje misli preusmerila tudi na svojo bodočo družinsko prihodnost.

Balerina, ki je skozi bogato kariero, preden je spoznala Miho, imela kar nekaj ljubezenskih medijskih romanc, je v začetku letošnjega leta tudi uspešno prestala operacijo stopala in si po besedah ene od njenih prijateljic k uspešnemu zdravljenju pomagala tudi s pozitivnim razmišljanjem. Tako nam je za eno od naših edicij pred časom razkrila: "Sprejela sem odločitev, da negativne misli in stališča preprosto ne bodo del mojega življenja, in tega se tudi držim. Trudim se ostati aktivna in ne pestujem svojih težav. Lahko rečem, da je ravno Louise Hay močno zaznamovala moje življenje, saj se v mračnih trenutkih vedno oprem na njeno filozofijo pozitivnih misli," tako tudi sama razkrije, da v partnerskem odnosu zelo ceni: "Zame so najbolj romantične tiste male vsakodnevne geste, besede in dejanja, s katerimi ti partner kar tako, brez razloga, pokaže, da te ima rad."

In kaj je Ana razkrila o tem, da je v veselem pričakovanju ter da bosta s partnerjem Miho postala starša: "Srečna sva, da bova spomladi postala starša. Oba sva si želela družine, vendar pri najinem delu, še posebej pri mojem (ker se želim vrniti na oder), nikoli ni idealen čas. V trenutku, ko pa se zaveš, da v tebi raste novo življenje, se vse uredi in ne bi moglo biti bolje."

Uredništvo revije Nova plesnemu paru čestita za prelepo novičko z željo, da nam v kratkem zaupata kaj več o tem in ali je morda njun naslednji korak nepozabna plesno obarvana poroka.

Alojz Petrovčič
Sašo Radej, Goran Antley, Miro Majcen

Značke: Ana Klašnja