Ana Klašnja: Vsi moški so z drugega planeta!

Ana Klašnja: Vsi moški so z drugega planeta! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
3. 9. 2015

Na televizijske ekrane prihaja nova sezona šova Slovenija ima talent, ki se letos vrača okrepljena z novimi močmi. Na žirantskem stolčku se bosta letos vrtela še Marjetka Vovk in Lado Bizovičar, medtem ko je svoj stolček obdržala balerina Ana Klašnja.

“Tudi če pri projektu sodelujeva, nikoli ne delava enakih stvari, tako da nikoli ne tičiva ves dan skupaj.”

Simpatični Ani je oddaja prinesla veliko, saj se je med snemanjem zaljubila v plesnega kolega, s katerim si zdaj deli življenje in za katerega pravi, da je ljubezen njenega življenja. Tokrat smo se pogovarjali z Ano, ki nam je zaupala, da se s partnerjem Miho Krušičem nikoli ne spre in da vsekakor pričakuje, da jo bo nekega dne zasnubil.

Story: Ana, ponovno se boste znašli v vlogi žirantke šova Slovenija ima talent. Kaj mislite, da producente vedno znova prepriča, da ste pravo dekle za to?

V moji baletni karieri in skozi čas sem ugotovila, da sem do sebe najbolj kritična in neprizanesljiva ter tudi takrat, ko me pohvalijo čisto vsi, vedno najdem na sebi napako, ki bi jo lahko popravila, tako da na to vprašanje zelo, zelo težko odgovorim ...

Story: V čem pa najbolj uživate v oddaji in kateri trenutek se vam je do danes najbolj vtisnil v spomin?

Težko bi kakšnega posebej izpostavila, saj koncept oddaje temelji na zabavi, čustvih, povezuje družine, tako da je bilo ganljivih ter drugače nepozabnih trenutkov kar nekaj. Predvsem pa spoznavam čudovite ljudi, ki me bogatijo in osrečujejo.

Story: Kaj pa v življenju na splošno? Kdaj vam je nazadnje nekdo vzel sapo?

Nazadnje so bile to moje deklice, ki jih poučujem balet. Z zelo malo vaj in pod velikim pritiskom so se na končnem nastopu tako zbrale in bile tako dobre, da nisem mogla verjeti.

Story: Dejansko vam je šov spremenil življenje, saj se tam spoznali ljubezen ... Verjamete, da je bila to usoda?

Oddaja mi je zaradi marsičesa spremenila življenje in mi odprla nove priložnosti. Miha pa sem poznala, spoštovala in spremljala kot odličnega plesalca in koreografa že mnogo let prej.

Story: Je velik plus to, da sta oba z Miho iz plesnih voda, ali je kdaj tudi kočljivo pri pogovorih, ko bi se človek želel spočiti od posla?

Najini službi sta ravno prav podobni, hkrati pa zelo različni. Tudi če pri projektu sodelujeva, nikoli ne delava enakih stvari, tako da nikoli ne tičiva ves dan skupaj, zvečer pa z veseljem poklepetava o dnevu, ki je za nama.

Story: Ali skupaj gledata ponovitve šova in komentirata? Kako je to ponavadi videti?

Službo poskušava pustiti pred vrati doma, seveda pa je tovrstna oddaja zelo zabavna ter sproščujoča in nekajkrat se je zgodilo, da smo si jo s prijatelj ogledali skupaj.

Story: Poleti imata oba veliko prostega časa in vedno skupaj smukneta kam daleč. Kam sta odpotovala tokrat ali vaju veliko potovanje še čaka?

Res je, poleti imava oba dopust, kar je super, saj lahko skupaj pobegneva od vsakdana. Zdaj sva pa oba do novega leta zelo zasedena.

Story: Od kod črpata toliko energije za vse te 'poti', tako poslovne kot zasebne?

Energija za potovanje se vedno najde. Službeno pa Miha že 11. leto zapored potuje v Južno Afriko, kjer deset ur dnevno koreografira in uči mlade plesalce. Ko vidi svoje učence, ki so že večkrat postali svetovni prvaki, mu to res ni težko.

Story: Kaj je vajina najljubša izguba časa? Se znata tudi ustaviti in početi nič?

Seveda, to je najlepše. Miha sprošča kuhanje (v kuhinji je odličen), mene pa kakšen pilates kar na terasi kakšnega bungalova ali pa preprosto samo opazovanje morja.

Story: Miha je v enem izmed intervjujev dejal, da sta se o zaroki že pogovarjala, pa me zanima, ali prepuščate to romantično gesto njemu, čeprav vam je že jasno, da je to človek, s katerim bi preživeli preostanek svojega življenja?

Zagotovo. Nekoč.

Story: Kdo od vaju je bolj romantičen in kako pravzaprav pojmujete romantiko?

Zame so najbolj romantične tiste male vsakodnevne geste, besede in dejanja, s katerimi ti partner kar tako, brez razloga, pokaže, da te ima rad.

Story: Bi rekli, da sta eden od redkih parov, ki brez velikih težav plujejo skozi življenje, ali se tudi vama kdaj kaj 'ponesreči'?

Ne bi rekla ponesreči, nikoli se ne kregava, se pa večkrat ne strinjava.

Story: Moški je z Marsa, ženska z Venere ... Ali kdaj vsaj malo gledate na Miho kot na človeka 'z drugega planeta'?

Vsi moški so z drugega planeta, tako da me tudi pri Mihu to sploh ne preseneti. (smeh)

Napisala Manja Plešnar
Fotografije Pro plus

Značke: Ana Klašnja
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story35/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 35/2015

Story 35/2015, od 27. 08. 2015