Ana Klašnja zaradi poškodbe padla v obup

Ana Klašnja (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
Vir: Story
24. 1. 2014

Balerina Ana Klašnja se je po mesecu dni okrevanja vrnila nazaj na oder ljubljanske baletne hiše.

Lepa balerina in žirantka v zadnji sezoni šova Slovenija ima talent ima za sabo precej stresen mesec. Lepotička je namreč imela poškodbo prsta, zaradi česar ves december ni mogla nastopati v ljubljanski operno-baletni hiši.

"Šlo je za precej običajno poškodbo pri balerinah, saj sem si pretegnila stopala in prst na nogi, zaradi česar nisem smela nastopati, saj sta bila potrebna rehabilitacija in predvsem počitek. Po novem imamo v Operi tudi fizioterapevtko, ki svoje delo opravlja odlično, saj je tudi meni pomagala, da se je poškodba hitro zacelila," je povedala Ana, ki je zaradi poškodbe v začetku decembra lani padla tudi, po domače povedano, v 'depresijo'.

"Priznam, da sem bila na začetku kar precej nesrečna, ker nisem smela plesati, saj je ravno december za balet cvetoča sezona, ko je na sporedu zelo pester program predstav," nam je zaupala Ana, ki pa je mesec počivanja izkoristila tudi zase.

Kaj vse je počela v obdobju mirovanja in v kateri predstavi jo boste lahko občudovali v letošnjem letu izveste v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 05/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 05/2014

Story Story 05/2014, od 22. 01. 2014