Ana Klašnja: Znašla se je v ljubezenskem trikotniku

Vir: Story
31. 5. 2013

Vse glasnejše so govorice, da se nekaj plete med Damjanovičem in lepo sožirantko v oddaji Slovenija ima talent, Ano Klašnja.

Zdaj že nekdanja zakonca Damjanovič sta tako v torek po skoraj šestih letih uradno končala zakonsko zvezo. Za Damjanoviča se je s tem končal že drugi zakon. 

Takoj po odmevni novici o ločitvi so se v medijih pojavile novice, da je zakon med Cvilakovo in Damjanovičem razpadel zaradi njenega skoka čez plot, na udaru pa sta se znašla znašla tudi Damjanovič in Ana Klašnja.

V uredništvo smo namreč prejeli že nekaj anonimnih namigov, da se je Damjanovič zapletel s sožirantko v oddaji Slovenija ima talent, lepo balerino Ano Klašnja.

Damjanovič je brez dlake na jeziku spregovoril namigovanjih. "Sem že navajen, da mi pripisujejo vsako žensko, s katero me vidijo. Z Ano sva prijatelja, veliko se druživa, in to je to. Moja prva ljubezen in odgovornost ostaja ljubljanska filharmonija," je bil kratek in jedrnat.

Ana se je tako spet znašla v ljubezenskem trikotniku, saj je sprva kazalo, da sta si naklonjena s sožirantom Brankom, ki pa je menda zdaj že pozabljen, saj so se njene oči zasvetile pri Damjanu.

Anonimno elektronsko sporočilo, ki smo ga pred dnevi prejeli v uredništvo, navaja in opisuje dogajanje v enem izmed ljubljanskih lokalov, kjer naj bi se Ana in Damjan ves čas posvečala le drug drugemu, izmenjala pa naj bi si tudi nekaj objemov in sladkih besed.

Ugibanja smo seveda želeli preveriti kar pri Ani in jo poklicali.

Več boste izvedeli v novi, 23. številki revije Story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 23/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 23/2013

Story Story 23/2013, od 29. 05. 2013