Ana Lukner je uspešna tudi v Kaliforniji

V Kalifornijo se vrača že letošnjo jesen! (foto: revija Nova) revija Nova
19. 4. 2014

Očarljiva dobrotnica Ana Lukner, ustanoviteljica Anine zvezdice, se je pred kratkim vrnila iz sončne Kalifornije, kamor se je odpravila na ponovno povabilo tamkajšnjih univerz in Rotary klubov.

Ana je postregla s številnimi inspiracijskimi predavanji o svojem uspešnem projektu. "Sledim klicu svojega srca, ki mi pravi, da je svet majhen in da ga lahko vsak posameznik spremeni na bolje," je skromno priznala Ana, ki ji prav to več kot očitno izvrstno uspeva.

"Najbolj uživam, ko predavam mladim – seveda o tem, da je treba živeti svoje sanje in ne popuščati. V Kaliforniji pripravljamo tudi nove povezovalne projekte za Anino zvezdico, primarno namenjene mladim v Sloveniji," je še povedala Ana.

O Kaliforniji je sanjala že kot najstnica

Anin obisk Kalifornije je bil sicer namenjen poslom in inspiracijskim predavanjem, seveda pa je izlet čez lužo izkoristila tudi za potovanje po Kaliforniji, kjer si je nabrala novih moči za naprej. Zaradi izjemnega navdušenja nad Anino življenjsko energijo in njenimi izkušnjami se ustanoviteljica Anine zvezdice v Kalifornijo vrača že letošnjo jesen, saj se povabila za njena predavanja namreč vrstijo drugo za drugim.

"Lepo je širiti pozitivo! Vsem želim povedati, da ne samo upati, temveč je treba postati odločen, da boš dosegel tisto, kar si zastaviš," je povedala Ana, ki je v Kalifornijo prvič odpotovala pred 14 leti, ko je kot 17-letnica dobila športno štipendijo. Očitno se njena slutnja, da bo njeno življenje potekalo med Slovenijo in Kalifornijo, danes uresničuje.